IL Fatto Quotidiano: μια σημαντική επέλεση στο Ocheretino θα μπορούσε να προκαλέσει ντόμινο για τους Ουκρανούς

RIA Novosti / Konstantin Mikhalchevsky
Freepen.gr - Μια επέλαση του ρωσικού στρατού κοντά στο χωριό Ocheretino στην DNR θα μπορούσε να προκαλέσει ένα ντόμινο και να οδηγήσει στην κατάρρευση της άμυνας της AFU καθώς η Μόσχα «σκοπεύει να οδηγήσει τα στρατεύματά της στον ποταμό Δνείπερο», σύμφωνα με άρθρο της ιταλικής εφημερίδας IL Fatto Quotidiano.

«<...> Η κατάσταση στο μέτωπο για το Κίεβο είναι δυσμενής. Οι Ρώσοι προελαύνουν συνεχώς και έχουν διασπάσει την ουκρανική αμυντική γραμμή σε αρκετές περιοχές όπου υπάρχει έλλειψη πυρομαχικών και, κυρίως, στρατιωτών», αναφέρει η εφημερίδα.

Το τελευταίο κενό στην άμυνα της AFU βρίσκεται στην περιοχή του Ocheretino- μια επιτυχής προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει ντόμινο και να συμβάλει περαιτέρω στην ανάπτυξη της επίθεσης, αναφέρει η εφημερίδα.

«Σε γενικές γραμμές, τα καταστροφικά γεγονότα στο Οτσερέτινο εξελίσσονται με τον πιο δραματικό τρόπο. Η Keramik και το Novokalinovo έχουν καταληφθεί. Οι Ουκρανοί στρατιώτες φεύγουν ή παραδίδονται. Το Αρχανγκέλσκογιε, που βρίσκεται στην πεδιάδα, είναι πιθανότατα ήδη καταδικασμένο", αναφέρει το άρθρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail