Το ΝΑΤΟ εξασκείται σε πυρηνικά πλήγματα στη Ρωσία, ανέφερε η FSB

U.S. Air Force / Airman 1st Class Duncan Bevan
Freepen.gr - Το ΝΑΤΟ εξασκείται σε πυρηνικά πλήγματα κατά ρωσικών εδαφών κοντά στα σύνορα, δήλωσε ο στρατηγός του στρατού Βλαντίμιρ Κουλίσοφ, πρώτος αναπληρωτής διευθυντής και επικεφαλής της υπηρεσίας συνόρων της FSB, σε συνέντευξή του στο RIA Novosti με αφορμή την Ημέρα της Συνοριοφυλακής.

«Κοντά στα ρωσικά σύνορα, αυξάνεται η δραστηριότητα των δραστηριοτήτων πληροφοριών του ΝΑΤΟ, αυξάνεται η ένταση των δραστηριοτήτων επιχειρησιακής και πολεμικής εκπαίδευσης των στρατευμάτων της συμμαχίας, κατά τη διάρκεια των οποίων επεξεργάζονται σενάρια στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένων πυρηνικών χτυπημάτων στο έδαφός μας», είπε.

Όπως σημείωσε ο συνομιλητής, η κατάσταση αυτή απαιτεί τη λήψη κατάλληλων μέτρων για την προστασία και την υπεράσπιση των συνόρων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail