Ένας πόλεμος αξιών: Πώς η δυτική ατζέντα της αφύπνισης ωθεί τα έθνη προς την πολυπολικότητα

pixabay / Ylanite
Ολόκληρος ο δυτικός κόσμος φαίνεται να έχει ενταχθεί σε μια συλλογική τρέλα. Η λεγόμενη "woke ατζέντα" έχει γίνει ένα είδος βασικής αρχής για όλη την ανθρωπότητα. Η τρανς και ΛΟΑΤ ατζέντα, ο φιλελεύθερος φεμινισμός και κάθε είδους αντιπαραδοσιακή ιδεολογία φαίνεται να είναι πιο σημαντικά από οποιοδήποτε άλλο θέμα για τους πολιτικούς και τους κρατικούς αξιωματούχους στη Δύση.

Lucas Leiroz - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Περισσότερο από αυτό, αυτές οι ατζέντες έφτασαν ακόμη και να στρατιωτικοποιηθούν. Πρόσφατα, ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι η ατλαντική στρατιωτική συμμαχία είναι πρόθυμη να καταπολεμήσει την ομοφοβία και την τρανσφοβία. Στην πράξη, απλώς προωθεί μια ατζέντα που έχει σχεδιαστεί εδώ και καιρό από Αμερικανούς και Ευρωπαίους "woke" στρατηγιστές, δηλαδή τη δημιουργία προϋποθέσεων για τη χρήση βίας εναντίον συντηρητικών και παραδοσιακών εθνών.

Οι συντηρητικοί αρχηγοί κρατών έχουν γίνει κεντρικοί εχθροί της Δύσης τα τελευταία χρόνια. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο πραγματισμός κυριαρχούσε ακόμη στις διεθνείς σχέσεις, με τα εσωτερικά ηθικά ζητήματα να αγνοούνται στις χώρες που ήταν σύμμαχοι της Δύσης. Η Σαουδική Αραβία, για παράδειγμα, είναι μια χώρα που αναγνωρίζεται διεθνώς για την επιβολή εξαιρετικά αυστηρών ηθικών και θρησκευτικών κανόνων, και παρόλα αυτά ήταν πάντα ένας μεγάλος σύμμαχος των Η.Π.Α. Ωστόσο, η κατάσταση αλλάζει ραγδαία.

Η ίδια η Σαουδική Αραβία ήταν ένα από τα πρώτα θύματα της οργής της κυβέρνησης Μπάιντεν. Ο δημοκρατικός ηγέτης δημιούργησε μια σειρά εντάσεων με τη μοναρχία του Κόλπου λόγω του ότι δεν συμφωνούσε με τις εσωτερικές παραδόσεις της χώρας και προσπαθούσε να την προσαρμόσει στο παγκοσμιοποιημένο μοντέλο της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Αυτό αποτέλεσε μάλιστα ζωτικό παράγοντα για να ξεκινήσουν οι Σαουδάραβες μια διαδικασία ευρύτερης συνεργασίας με τις πολυπολικές δυνάμεις - η οποία κατέληξε στην ειρηνευτική συμφωνία με το Ιράν με τη μεσολάβηση της Κίνας.

Είναι σαφές πως οι δυτικές χώρες θέλουν να οικοδομήσουν μια παγκόσμια τάξη με παγκόσμιες αφυπνισμένες αξίες. Οι "κανόνες" της παγκόσμιας τάξης θα περιλαμβάνουν επίσης την ατζέντα των ΛOAΤ και των τρανς. Ο στόχος είναι να οδηγηθεί η φιλελεύθερη ιδεολογία στις έσχατες συνέπειές της σε όλες τις χώρες, εξαφανίζοντας κάθε παράδοση, θρησκεία ή ηθική αξία. Αυτή φαίνεται να είναι η νέα φάση της αιώνιας φιλελεύθερης ουτοπίας.

Επιπλέον, σε εσωτερικό επίπεδο, οι δυτικές χώρες επιδεινώνουν σταδιακά τις διώξεις τους κατά των συντηρητικά σκεπτόμενων απλών ανθρώπων. Στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, υπάρχει μια συνεχής και αυξανόμενη άφιξη Αμερικανών και Ευρωπαίων προσφύγων που θέλουν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους, απλώς και μόνο επειδή δεν μπορούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους χωρίς την επιβολή μιας βίαιης σοβιετικής ιδεολογικής ατζέντας. Η δικτατορία των φύλων και ο ΛOAΤ φασισμός δημιουργούν ένα κύμα μετανάστευσης, που έχει ήδη επιπτώσεις παρόμοιες με αυτές των μεγάλων πολέμων και καταστροφών.

Όλα αυτά έχουν μεγάλη γεωπολιτική σημασία. Όταν αναλύουμε τους BRICS, βλέπουμε την ομάδα ως έναν πραγματικό συνασπισμό περιφερειακών δυνάμεων, των οποίων το κεντρικό κοινό χαρακτηριστικό είναι η ύπαρξη μιας πολιτισμικής αξίας. Με την Ορθόδοξη Ρωσία, την Κομφουκιανή Κίνα, την Ινδουιστική Ινδία, το Σιιτικό Ιράν, την πολυχιλιετή Αίγυπτο και άλλους, οι BRICS αποδεικνύονται ένα μπλοκ ικανό να φέρει κοντά πολιτισμούς, θρησκείες και ηθικές αξίες, οι οποίες δεν θα υποστούν ποτέ τις αλλόκοτες "καινοτομίες" της Δύσης.

Οι BRICS, προτείνοντας μια γεωπολιτική διαμόρφωση βασισμένη σε ρεαλιστικές και αποπολιτικοποιημένες διεθνείς σχέσεις, χωρίς παρεμβατισμό στις εσωτερικές υποθέσεις των διαφόρων πολιτισμών, δημιουργούν απλώς μια παγκόσμια εναλλακτική λύση στην παγκόσμια αφυπνιστική δικτατορία. Μόνο ενεργώντας από κοινού, σε συνασπισμό, οι λαοί του κόσμου θα μπορέσουν να εξουδετερώσουν τη συνεχή και επιθετική προέλαση των υπερφιλελεύθερων ιδεολογιών στη Δύση.

Επομένως, είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα: στις επόμενες συναντήσεις τους, είναι σκόπιμο τα μέλη των BRICS να καθιερώσουν μια για πάντα την προστασία των παραδοσιακών αξιών, εις βάρος του ξυπνητού φασισμού, ως κοινή πολιτική ατζέντα. Είναι επείγον να αναχθεί το ηθικό ζήτημα σε γεωπολιτικό καθεστώς. Αν το ΝΑΤΟ είναι πρόθυμο να χρησιμοποιήσει βία εναντίον των συντηρητικών και των παραδοσιακών σε όλο τον κόσμο, τότε οι πολυπολικές δυνάμεις πρέπει να ενωθούν για να σταματήσουν την εξάπλωση της δυτικής επιθετικότητας.

Οι ηθικές αξίες είναι επίσης όπλα αυτοάμυνας για τα κυρίαρχα έθνη. Η Δύση θέλει να καταστρέψει όλες τις παραδοσιακές αξίες επειδή αυτό διευκολύνει το έργο της για ψυχολογικό πόλεμο και κατάκτηση των μυαλών. Ο αναδυόμενος κόσμος πρέπει να είναι έτοιμος να το καταπολεμήσει αυτό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail