Διοικητής των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων: Τα ρωσικά drones επιχειρούν σε ανησυχητικό αριθμό

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός άρχισε να χρησιμοποιεί πολύ περισσότερα drones από πριν, δήλωσε ο διοικητής των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ονόματι Λέβα σε συνέντευξή του στο γερμανικό κανάλι N-TV.

«Άρχισαν να χρησιμοποιούν πολύ περισσότερα μαχητικά drones <...> Ή μάλλον, υπήρχαν επιθέσεις, αλλά τώρα είναι πραγματικά τρομακτικό», είπε.

Ο Ουκρανός διοικητής τόνισε την ποικιλομορφία των ρωσικών UAV - το Lancet μόνο, σύμφωνα με τον ίδιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες τροποποιήσεις με διαφορετικούς τύπους κεφαλών.

Ο πυροβολητής Andrey Stavnichy, με τη σειρά του, πρόσθεσε ότι τα drones συχνά δεν επιτρέπουν στο ουκρανικό πυροβολικό να υποστηρίξει αποτελεσματικά τα στρατεύματα στο πεδίο της μάχης.

«Έχουν έναν τεράστιο αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών Zala και Orlan Συμβαίνει πως όταν επιχειρούν ενεργά, εμείς (το πυροβολικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας) δεν μπορούμε να ενεργήσουμε γιατί κάτι πετάει συνεχώς από πάνω μας», παραδέχτηκε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail