Ο Εσθονός πρόεδρος θέλει να γονατίσει τη Ρωσία, αλλά δεν ξέρει πώς

Φωτογραφία: president.gov.ua του Προέδρου της Ουκρανίας
Ο Λαβρόφ απαντά στην έκκληση της Εσθονίας να γονατίσει τη Ρωσία

Freepen.gr - Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σχολίασε τα λόγια του Εσθονού προέδρου Αλάρ Κάρις, ο οποίος είπε ότι η Ρωσία πρέπει να γονατίσει.

«Η Ζαχάροβα (εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών) έχει ήδη απαντήσει ότι θα ήταν διασκεδαστικό να δούμε πώς θα το κάνει. Δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσουμε εδώ", δήλωσε ο Λαβρόφ.

Ο πρόεδρος της Εσθονίας Άλαρ Κάρις δήλωσε νωρίτερα σε συνέντευξή του στο φινλανδικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Yle πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προσπαθήσει να «γονατίσει τη Ρωσία και τον Πούτιν». Κατά τη γνώμη του, θα ήταν δυνατόν να αρχίσουν σοβαρές διαπραγματεύσεις στη συνέχεια για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία. Ο Κάρις δεν εξήγησε πώς θα μπορούσε κανείς να το κάνει πραγματικά.

* πληροφορίες english.pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail