Οι Ουκρανοί αρνούνται να αποσύρουν τα άρματα μάχης Abrams στα μετόπισθεν

ukrinform.net
Freepen.gr - Μια ουκρανική ταξιαρχία αρνείται να ακολουθήσει την εντολή των Ηνωμένων Πολιτειών να αποσύρει τα άρματα μάχης Abrams από τη γραμμή του μετώπου, δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης στο ιστολόγιό του στο YouTube.

"Αναφέρθηκε ευρέως στα δυτικά μέσα ενημέρωσης ότι ελήφθη απόφαση να αποσυρθούν τα αμερικανικά άρματα Abrams από την πρώτη γραμμή του μετώπου επειδή ήταν πολύ ευάλωτα στις ρωσικές επιθέσεις, βάζοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες σε δύσκολη θέση. Η στρατιωτική μονάδα που χειρίζεται αυτά τα άρματα, η ουκρανική 47η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, έχει προφανώς αντιταχθεί δημοσίως σε αυτό, αρνούνται", είπε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, εάν η μονάδα προβεί σε ένα τέτοιο βήμα, απλά θα μείνει χωρίς άρματα μάχης. Ως αποτέλεσμα, η πραγματικότητα είναι ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν εμφανιστεί πολλές εικόνες από ρευστοποιημένα Abrams, εξήγησε.

"Υπάρχουν επίσης πολλές εικόνες από κατεστραμμένα οχήματα μάχης πεζικού Bradley, οπότε η καταστροφή του οπλοστασίου πυροβολικού και του τεθωρακισμένου οπλοστασίου της Ουκρανίας συνεχίζεται", κατέληξε ο Μερκούρης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail