Το ΝΑΤΟ χάνει τον proxy πόλεμο κατά της Ρωσίας, οπότε αναμένουμε αύξηση της προβοκατόρικης τρομοκρατίας

Photo: Social media
Μια ήττα της Ουάσιγκτον και των εταίρων της στο ΝΑΤΟ στην Ουκρανία θα ήταν μια πολιτική καταστροφή για τους Δυτικούς

Την περασμένη εβδομάδα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης (Telegraph και Guardian) μετέδωσαν ισχυρισμούς ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί χημικά όπλα εναντίον των ουκρανικών στρατευμάτων και, σαν να μην ήταν αυτό αρκετά κακό, ο ρωσικός στρατός έθεσε επίσης σε κίνδυνο το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης.

Finian Cunningham - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο πρώην αξιωματικός της CIA  John Kiriakou συζητά αυτές τις αναφορές και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα περιστατικά είναι επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας που ενορχηστρώνονται από τους δυτικούς χορηγούς του ουκρανικού καθεστώτος. Ο Κυριακού λέει πως η CIA είναι αυτή που έχει ένα διαβόητο ιστορικό εμπλοκής σε βρώμικα κόλπα όταν οι επιχειρήσεις της πάνε άσχημα.

Και, για να είμαστε σίγουροι, ο πόλεμος του ΝΑΤΟ ως πληρεξούσιος στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας πηγαίνει πράγματι πολύ άσχημα. Η Ρωσία έχει το στρατιωτικό πάνω χέρι, ενώ το υποστηριζόμενο από το ΝΑΤΟ καθεστώς του Κιέβου βρίσκεται αντιμέτωπο με την κατάρρευση.

Μια ήττα της Ουάσιγκτον και των εταίρων της στο ΝΑΤΟ στην Ουκρανία θα ήταν μια πολιτική καταστροφή για τις δυτικές δυνάμεις. Ως εκ τούτου, έχουν αρχίσει να απελπίζονται. Αυτό εξηγεί την έξαρση των αναφορών των δυτικών μέσων ενημέρωσης ότι η Ρωσία έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί χημικά όπλα και ότι η Ρωσία θέτει σε κίνδυνο το πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορόζιε, τον μεγαλύτερο μη στρατιωτικό πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης. Ο τελευταίος υπαινιγμός των δυτικών μέσων ενημέρωσης είναι ιδιαίτερα παράλογος. Η Ρωσία ανέλαβε τον έλεγχο του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής Zaporozhye το Μάρτιο του 2022.

Θα έπρεπε να είναι προφανές πως το υποστηριζόμενο από το ΝΑΤΟ καθεστώς είναι ο δράστης της πυρηνικής τρομοκρατίας, ωστόσο οι δυτικές κυβερνήσεις, τα μέσα ενημέρωσης και η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας του ΟΗΕ υιοθετούν μια ντροπιαστική ασάφεια σχετικά με τον δράστη. Οι δυτικοί χορηγοί καλύπτουν ένα καθεστώς πυρηνικής τρομοκρατίας στο Κίεβο, επειδή οι δυτικές κυβερνήσεις είναι πλήρως συνυπεύθυνες για την τρομοκρατία.

Ο  John Kiriakou επισημαίνει ότι το ίδιο εγχειρίδιο χρησιμοποιήθηκε και στη Συρία. Όταν ο Συριακός Αραβικός Στρατός κέρδιζε το στρατιωτικό πάνω χέρι απέναντι στους χρηματοδοτούμενους από το ΝΑΤΟ μισθοφόρους τζιχαντιστές που προσπαθούσαν να ανατρέψουν τη συριακή κυβέρνηση, τότε τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν υποτιθέμενες επιθέσεις με χημικά όπλα από το συριακό στρατό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και η Γαλλία να εξαπολύσουν αεροπορικές επιδρομές κατά της Συρίας. Αποδείχθηκε πως οι επιθέσεις με χημικά όπλα ήταν ψευδείς σημαίες που διεξήχθησαν από τους εκπαιδευμένους από τη CIA και την MI6 πληρεξούσιους.

Τώρα που οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ χάνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας - έναν πόλεμο στον οποίο έχουν επενδύσει σε μια άνευ προηγουμένου κολοσσιαία κλίμακα - η αντίδραση είναι να επαναλάβουν το βιβλίο με τις ψεύτικες σημαίες ως έναν απελπισμένο τρόπο να δημιουργήσουν μια χημική ή ραδιολογική καταστροφή για να δικαιολογήσουν μια κλιμάκωση του πολέμου, ίσως με άμεση επέμβαση του ΝΑΤΟ. Δεν έχει σημασία για τη δυτική πολεμοκάπηλη ελίτ ότι η ασφάλεια του πλανήτη τίθεται απερίσκεπτα σε κίνδυνο. Φυσικά, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε. Τα ίδια δυτικά πολεμοκάπηλα κυρίαρχα κατεστημένα έχουν υποδαυλίσει παγκόσμιους πολέμους και αμέτρητους άλλους πολέμους που κόστισαν δεκάδες εκατομμύρια ζωές. Η εγκληματική τους απερισκεψία δεν έχει όρια.

Ο John Kiriakou φυλακίστηκε από την αμερικανική κυβέρνηση για δύο χρόνια αφού αποκάλυψε το πρόγραμμα βασανιστηρίων της CIA. Τώρα εργάζεται ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος και σχολιαστής και έχει κερδίσει παγκόσμιο σεβασμό για την ακεραιότητα και την αλήθεια που λέει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail