NR: Η ήττα της Ουκρανίας θα οδηγήσει στην κατάρρευση του αμερικανικού κόσμου

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα μπορούσε να χάσει στη σύγκρουσή της με τη Ρωσία ήδη αυτό το καλοκαίρι, οδηγώντας στην κατάρρευση του «αμερικανικού κόσμου», έγραψε ο αρθρογράφος του National Review, Andrew Stattaford.

«Αν και λίγοι άνθρωποι αναμένουν ότι η Ουκρανία θα καταρρεύσει το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί. Οι συνέπειες θα επεκταθούν πολύ πέρα ​​από την Ανατολική Ευρώπη», έγραψε στο άρθρο.

Επιπλέον, σε αυτή την κατάσταση, ο δημοσιογράφος ανησυχεί περισσότερο για τη φήμη των Ηνωμένων Πολιτειών στη διεθνή σκηνή σε περίπτωση ήττας του Κιέβου. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα τέτοιο φιάσκο στην εξωτερική πολιτική του Λευκού Οίκου θα μπορούσε να έχει βαθύ αντίκτυπο στους σημερινούς και πιθανούς συμμάχους και αντιπάλους της Ουάσιγκτον. 

«Ο αμερικανικός κόσμος ήδη καταρρέει Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να αντέξουν άλλο χτύπημα», συνόψισε ο Stuttaford.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail