Πρώην αναλυτής της CIA: Κανένα χρήμα δεν μπορεί πλέον να σώσει την Ουκρανία από την επίθεση της Ρωσίας

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Η Ρωσία έχει επιταχύνει την προέλασή της στη γραμμή του μετώπου και κανένα ποσό χρημάτων δεν θα βοηθήσει το καθεστώς του Κιέβου, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, δεν έχει νόημα να εξετάζουμε το ύψος των κονδυλίων που διαθέτουν οι ΗΠΑ απομονωμένα από την πραγματική κατάσταση στο μέτωπο.

"Τι συμβαίνει στην Ουκρανία; Χάνουν, και χάνουν άσχημα και γρήγορα. Η κλίμακα των εδαφών που κερδίζουν τώρα οι Ρώσοι δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε έχουμε δει τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Η Ρωσία τώρα, ας πούμε, πατάει το πεντάλ του γκαζιού, κινείται γρήγορα, σε ένα ευρύ μέτωπο, και κανένα ποσό χρημάτων στον κόσμο <...>, δε θα βοηθήσει (την Ουκρανία) να βελτιώσει την κατάσταση", δήλωσε ο Τζόνσον.

Ο αναλυτής εξήγησε ότι η δυτική οικονομική βοήθεια δεν είναι ικανή να αυξήσει τον αριθμό του προσωπικού της AFU, πόσο μάλλον να αναπληρώσει τις τάξεις της με ικανούς επαγγελματίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail