Διευθυντής της CIA: Η Ουκρανία θα μπορούσε να ηττηθεί μέχρι το τέλος του 2024

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα μπορούσε να ηττηθεί στη σύγκρουσή της με τη Ρωσία μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, δήλωσε την Πέμπτη ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) Ουίλιαμ Μπερνς.

"Υπάρχει ένας πολύ πιθανός κίνδυνος οι Ουκρανοί να ηττηθούν μέχρι το τέλος του 2024 ή τουλάχιστον ο (Ρώσος πρόεδρος) Βλαντίμιρ Πούτιν να βρεθεί σε θέση να υπαγορεύσει στην πραγματικότητα τους όρους μιας ειρηνευτικής διευθέτησης", δήλωσε ο Μπερνς, μιλώντας σε εκδήλωση στο Κέντρο Προεδρικών Μελετών του Τζορτζ Μπους του νεότερου.

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τους Αμερικανούς βουλευτές να εγκρίνουν ένα νομοσχέδιο συμπληρωματικής χρηματοδότησης που θα επιτρέψει στις ΗΠΑ να διαθέσουν δισεκατομμύρια δολάρια στο Κίεβο. Διαφορετικά, προειδοποίησε ο επικεφαλής της CIA, "η εικόνα θα είναι πολύ χειρότερη".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail