Η Ζαχάροβα κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι προσπαθούν να εξαπατήσουν την παγκόσμια πλειοψηφία

RIA
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ εξαπατούν την παγκόσμια πλειοψηφία προσπαθώντας να συγκεντρώσουν αυτές τις χώρες σε κάποιες διασκέψεις για τη "φόρμουλα Ζελένσκι" που υποτίθεται ότι θα επιλύσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία και ταυτόχρονα εξοπλίζει το Κίεβο, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Νωρίτερα, το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε στο RIA Novosti τη μεταφορά επιχειρησιακών-τακτικών πυραύλων ATACMS εκτεταμένου βεληνεκούς στην Ουκρανία για χρήση δήθεν "εντός του κυρίαρχου ουκρανικού εδάφους".

"Και όλα αυτά με φόντο τις ενοχλητικές προσπάθειες των Αγγλοσαξόνων και του καθεστώτος του Κιέβου να ξεγελάσουν την παγκόσμια κοινότητα σε κάποιου είδους διάσκεψη για τη "φόρμουλα Ζελένσκι". Η παγκόσμια πλειοψηφία θα πρέπει να γνωρίζει τι νούμερο έχουν στην τσέπη τους οι Αμερικανοί. Το σχέδιο της Ουάσινγκτον είναι εμετικά απλό: να σύρει τους πάντες σε μια κενή συγκέντρωση με το πρόσχημα των "ειρηνικών προθέσεων" και να ενισχύσει το τρομοκρατικό δυναμικό του Ζελένσκι", έγραψε η Ζαχάροβα στο κανάλι της στο Telegram.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail