Η Δύση σε πανικό: "Ο Πούτιν στέλνει προειδοποίηση τρόμου στη Δύση με έκθεση αιχμαλωτισμένου εξοπλισμού του ΝΑΤΟ"

Photo: Express.uk
Freepen.gr - Η Δύση ανατρίχιασε. Ο δυτικός στρατιωτικός εξοπλισμός καταστράφηκε από τους Ρώσους. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε ένα προκλητικό μήνυμα στη Δύση, λίγες ημέρες αφότου οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο συμφώνησαν να στείλουν επιπλέον δισεκατομμύρια σε στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, γράφει η βρετανική «Daily Express».

Οι αξιωματούχοι του Βλαντίμιρ Πούτιν βάζουν τις τελευταίες πινελιές σε μια δημόσια έκθεση των όπλων του ΝΑΤΟ που αιχμαλωτίστηκαν στη Μόσχα. Ο στρατιωτικός εξοπλισμός περιλαμβάνει βρετανικά οχήματα, γερμανικά άρματα μάχης και αμερικανικά όπλα πυροβολικού, όλα αιχμαλωτισμένα σε άψογη κατάσταση από τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι Ρώσοι θα μπορούν να δουν δεκάδες αιχμαλωτισμένο στρατιωτικό εξοπλισμό σε μια πλατεία της Μόσχας κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης που θα διαρκέσει ένα μήνα. Η έκθεση περιγράφεται ως ένας εορτασμός της επιτυχίας της Ρωσίας «κατά των Ουκρανών μαχητών και των δυτικών υποστηρικτών τους».

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως περισσότερα από 30 κομμάτια στρατιωτικού εξοπλισμού που κατασκευάστηκαν στην Αυστραλία, την Αυστρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Τουρκία, την Ουκρανία, τη Γαλλία, τη Φινλανδία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, τη Σουηδία και τη Νότια Αφρική, θα εκτεθούν στο πάρκο Νίκης της Μόσχας.

Ο στρατιωτικός εξοπλισμός περιλαμβάνει βρετανικά οχήματα, γερμανικά άρματα μάχης και αμερικανικά όπλα πυροβολικού.

Μεταξύ των «τροπαίων» που έχουν συλληφθεί είναι το βρετανικό τεθωρακισμένο όχημα «Husky TSV», το αμερικανικό όχημα μάχης πεζικού Bradley, το σουηδικό όχημα μάχης πεζικού CV90 και το γαλλικό τεθωρακισμένο όχημα AMX-10 RC.

Πέρα από τον εξοπλισμό, η έκθεση θα εκθέσει επίσης ουκρανικά «έγγραφα μάχης, χάρτες και ιδεολογική βιβλιογραφία».

Το Πάρκο της Νίκης είναι ένα υπαίθριο μουσείο που επικεντρώνεται στον εορτασμό της ήττας της ναζιστικής Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - γνωστού στη Ρωσία ως Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος.

Η έκθεση θα διεξαχθεί επίσης παράλληλα με την παρέλαση της Κόκκινης Πλατείας της Μόσχας για την Ημέρα της Νίκης στις 9 Μαΐου για να τιμήσει τη νίκη κατά των Ναζί.

Με τα «εκθέματα του ΝΑΤΟ» ο Βλαντιμίρ Πούτιν κοροϊδεύει τη Δύση, λίγες ημέρες αφότου οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο συμφώνησαν να στείλουν δισεκατομμύρια επιπλέον σε στρατιωτική βοήθεια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail