Χρηματοδότηση της Ουκρανίας; Πηγαίνετε να πολεμήσετε εκεί, λέει η Αμερικανίδα βουλευτής

από το fb της Γκριν
Freepen.gr - Κάθε μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ που ψηφίζει υπέρ της αποστολής βοήθειας ύψους 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Κίεβο θα πρέπει να υποχρεούται να καταταγεί στον ουκρανικό στρατό, σύμφωνα με τροπολογία που προτείνει εξέχουσα Ρεπουμπλικανή νομοθέτης.

Η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν από τη Τζόρτζια έχει καταθέσει μισή ντουζίνα τροπολογίες στο νομοσχέδιο για τις "συμπληρωματικές πιστώσεις για την ασφάλεια της Ουκρανίας", μέρος ενός πακέτου εξωτερικής βοήθειας ύψους 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων που εκκρεμεί ενώπιον της κάτω βουλής του Κογκρέσου.

"Αν θέλετε να χρηματοδοτήσετε τους ατελείωτους ξένους πολέμους, θα πρέπει να πάτε να πολεμήσετε", ανέφερε σε ανάρτησή της στο X (πρώην Twitter) την Τετάρτη. "Γι' αυτό και εισάγω μια τροπολογία που θα απαιτεί από κάθε μέλος του Κογκρέσου που ψηφίζει υπέρ του συμπληρωματικού πακέτου για την Ουκρανία ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων να καταταγεί στον στρατό της Ουκρανίας".

Η Τέιλορ Γκριν πρότεινε επίσης να μπλοκαριστούν όλα τα κονδύλια μέχρι η Ουκρανία "να κλείσει όλα τα βιολογικά εργαστήρια και να παράσχει όλα τα δεδομένα για την έρευνα αυτή στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών" ή μέχρι το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ να πιστοποιήσει πως "οι χριστιανικές εκκλησίες στην Ουκρανία μπορούν να λειτουργούν χωρίς κυβερνητικές παρεμβάσεις".

Επίσης, έβαλε στο στόχαστρο το πακέτο βοήθειας ύψους 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων που προορίζεται για το Ισραήλ, προτείνοντας ότι "τα ποσά αυτά, εφόσον είναι απαραίτητα, να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη τεχνολογίας διαστημικών λέιζερ στα νοτιοδυτικά σύνορα" των ΗΠΑ.

"Το Ισραήλ διαθέτει μερικά από τα καλύτερα μη επανδρωμένα αμυντικά συστήματα στον κόσμο", δήλωσε στο X. "Έχω ψηφίσει στο παρελθόν για τη χρηματοδότηση διαστημικών λέιζερ για την άμυνα του Ισραήλ. Η Αμερική πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της την εθνική μας ασφάλεια και αξίζει τον ίδιο τύπο άμυνας για τα σύνορά μας που έχει και χρησιμοποιεί περήφανα το Ισραήλ".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail