«Η Ουκρανία χάνει αλλά όχι εξαιτίας του τέλους της αμερικανικής βοήθειας»

pixabay / 12019
Freepen.gr - Η χορήγηση αμερικανικής οικονομικής βοήθειας δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία, καθώς χάνει όχι λόγω έλλειψης χρημάτων αλλά λόγω της ισχύος του ρωσικού στρατού, δήλωσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Σακς στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Ο λόγος δεν είναι η αδράνεια του Κογκρέσου όσον αφορά την περαιτέρω χρηματοδότηση. Ο λόγος είναι ότι η Ρωσία έχει περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό από την Ουκρανία, παράγει περισσότερο πυροβολικό από τη Δύση και έχει αεροπορική υπεροχή", έγραψε.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, τα ρωσικά στρατεύματα καταστρέφουν τις ουκρανικές υποδομές και πλήττουν θέσεις της AFU με αεροπορικές βόμβες και οι ΗΠΑ δεν είναι σε θέση να παράγουν αρκετά συστήματα αεράμυνας για να το επηρεάσουν αυτό.

Όπως σημείωσε ο Sachs, ακόμη και αν το Κογκρέσο αποφασίσει να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο για την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία, αυτό δεν θα αλλάξει την έκβαση της σύγκρουσης, αλλά θα επιτρέψει μόνο στους αμερικανούς κατασκευαστές να βγάλουν λίγα περισσότερα χρήματα.

"Αυτό που θα επιτρέψει είναι να γεμίσουν πολλές τσέπες, πιθανότατα για τελευταία φορά, που είναι και ο πραγματικός στόχος", κατέληξε ο δισεκατομμυριούχος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail