Μάχη μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό

pixabay / LukasJohnns
Η Ουκρανία έχει χάσει σχεδόν μισό εκατομμύριο στρατιώτες
https://www.rt.com/russia/596458-ukraine-lost-almost-half-million-troops-shoigu/

Και φαίνεται ότι τα πακέτα «βοήθειας» ΗΠΑ/ΗΒ/ΕΕ θα κοστίσουν στην Ουκρανία άλλο μισό εκατομμύριο στρατιώτες. https://www.rt.com/news/596436-uk-largest-ever-military-aid-ukraine/

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου δικαιολογεί την καταστροφή της Ουκρανίας με την εξής ανόητη αιτιολογία: «Η υπεράσπιση της Ουκρανίας από τις βίαιες φιλοδοξίες της Ρωσίας είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλειά μας και για όλη την Ευρώπη. Αν επιτραπεί στον Πούτιν να επιτύχει σε αυτόν τον επιθετικό πόλεμο, δε θα σταματήσει στα πολωνικά σύνορα».

Γιατί ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου λέει ψέματα έξω από τα δόντια; Ή μήπως είναι δυνατόν να είναι πραγματικά εντελώς ηλίθιος; Καμία υπηρεσία πληροφοριών πουθενά δεν έχει παράσχει ούτε ένα ίχνος απόδειξης πως η Ρωσία έχει επεκτατική πολιτική προς την Ευρώπη. Επιπλέον, όπως η ρωσική κυβέρνηση έχει επανειλημμένα καταστήσει σαφές με λόγια και πράξεις, δεν υπάρχει ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Υπάρχει μια περιορισμένη στρατιωτική επιχείρηση για την εκκαθάριση των ουκρανικών δυνάμεων από τα ρωσοκρατούμενα εδάφη που αποσχίστηκαν από την Ουκρανία μετά το αμερικανικό πραξικόπημα που ανέτρεψε την ουκρανική κυβέρνηση και εγκατέστησε μια αντιρωσική κυβέρνηση που καταδίωξε το ρωσικό πληθυσμό της Ουκρανίας. Όλοι το γνωρίζουν αυτό, αλλά η Δύση προσποιείται ότι πρόκειται για εισβολή.

Είναι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η ΕΕ που μετατρέπουν μια περιορισμένη επιχείρηση σε γενικό πόλεμο. Ο Πούτιν δεν συνειδητοποίησε πως αυτή θα ήταν η συνέπεια της περιορισμένης επιχείρησής του. Ο Πούτιν δεν εκτίμησε σωστά τη Δύση και έκανε γκάφα. Θα έπρεπε να είχε χτυπήσει την Ουκρανία αμέσως και να τελειώσει πριν η Δύση προλάβει να επέμβει.

Ποιος λοιπόν καταστρέφει την Ουκρανία; Η Ρωσία ή η Δύση;



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail