Το αμερικανικό Κογκρέσο δηλώνει ότι θα υποστηρίξει οποιαδήποτε ισραηλινή απόφαση για το Ιράν

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο επικεφαλής της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Στιβ Σκαλίσι μίλησε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει οποιαδήποτε ισραηλινή απόφαση σχετικά με την απάντηση σε μια επίθεση από το Ιράν, ανακοίνωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού τη Δευτέρα.

"Ο επικεφαλής της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στο αμερικανικό Κογκρέσο, ο βουλευτής Στιβ Σκαλίσι, τηλεφώνησε σήμερα το βράδυ στον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και εξέφρασε την υποστήριξή του σε οποιαδήποτε απόφαση λάβει το Ισραήλ ενόψει της επίθεσης από το Ιράν. Ο Νετανιάχου ευχαρίστησε τον Σκαλίσι για τη θερμή υποστήριξή του και κατέστησε σαφές πως το Ισραήλ θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να αμυνθεί", αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το γραφείο, ο Σκαλίσι ενημέρωσε τον Νετανιάχου για τα σχέδια να προωθήσει στο Κογκρέσο τις επόμενες ημέρες μια σειρά ψηφισμάτων κατά του Ιράν και υπέρ του Ισραήλ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail