Η Δύση δοκιμάζει τις αδυναμίες της Ρωσίας - Κρεμλίνο

pixabay / apreklama
Freepen.gr - Η Δύση προσπαθεί ενεργά να ωθήσει τη Ρωσία να δείξει αδυναμία στη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής στο Κίεβο αισθάνονται όλο και περισσότερο πως χάνουν τον έλεγχο της κατάστασης στο πεδίο της μάχης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρώσο δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν, η οποία δημοσιεύθηκε την Κυριακή, ο Πεσκόφ κλήθηκε να σχολιάσει τις δυτικές παραδόσεις πυραύλων στην Ουκρανία και κατά πόσον η Δύση κατανοεί ότι συνεχίζοντας αυτές τις αποστολές θα περάσει τελικά τις κόκκινες γραμμές της Ρωσίας.

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως η «άλλη πλευρά» θα δοκιμάσει τη Ρωσία για αδυναμία. «Το κύριο πράγμα εδώ είναι να μην δείξουμε ποτέ αυτή την αδυναμία», επισήμανε.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε επίσης πως τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν μια ζοφερή διάθεση στο Κίεβο, καθώς οι ουκρανικές αρχές παρατηρούν την ολοένα και πιο άσχημη κατάσταση στο μέτωπο.

Αναφέρθηκε στους πολλούς Ρώσους που έχουν γίνει μάρτυρες των μαχών ή έχουν λάβει μέρος στις εχθροπραξίες και έχουν μοιραστεί τις απόψεις τους με τους αγαπημένους τους. «Πρόκειται για πληροφορίες από πρώτο χέρι. Υπάρχει ένας αυξανόμενος πανικός στην άλλη πλευρά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική και να μην σταματήσουμε [την εκστρατεία κατά της Ουκρανίας]", είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail