Όρμπαν: Το 2024 μπορεί να έρθει το τέλος της δυτικής φιλελεύθερης ηγεμονίας

Sputnik / Viktor Tolochko
Freepen.gr - Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε ότι το 2024 θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της δυτικής φιλελεύθερης ηγεμονίας, επειδή η παγκόσμια τάξη που οικοδομήθηκε στη βάση της έχει καταρρεύσει.

"Φέτος, Θεού θέλοντος, μπορούμε να τερματίσουμε την άδοξη εποχή του δυτικού πολιτισμού. Μπορούμε να τερματίσουμε την παγκόσμια τάξη που οικοδομήθηκε πάνω στην προοδευτική φιλελεύθερη ηγεμονία. Το προοδευτικό φιλελεύθερο παγκόσμιο ήθος έχει αποτύχει. Έφερε πολέμους, χάος, αταξία και κατεστραμμένες οικονομίες στον κόσμο", δήλωσε ο Όρμπαν, μιλώντας στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) στη Βουδαπέστη.

Είπε ότι "οι προοδευτικοί φιλελεύθεροι αισθάνονται πως απειλούνται", ωστόσο εξακολουθούν να βρίσκονται στην εξουσία, "είναι επικίνδυνοι αντίπαλοι, αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, δεν λυγίζουν σε τίποτα, δεν έχουν ηθικούς ενδοιασμούς".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail