Η CIA εργάζεται στην Ουκρανία - Αμερικανός μισθοφόρος

Screenshot from the ViL Show -  Telegram / Russiacalling
Freepen.gr - Αμερικανοί κατάσκοποι και πράκτορες των ειδικών δυνάμεων βρίσκονται στην Ουκρανία και βοηθούν τον στρατό της στη σύγκρουση με τη Ρωσία, σύμφωνα με έναν Αμερικανό μαχητή που νόμιζε ότι μιλούσε με τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Πιοτρ Ποροσένκο. Αντ' αυτού, μιλούσε με τους Ρώσους φαρσέρ Vovan και Lexus.

Οι συνεντεύξεις με τους "στρατιώτες της ατυχίας" αναρτήθηκαν την Τετάρτη ως μέρος του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής RuTube του διαβόητου διδύμου. Ο Τζέισον Φρίμαν, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια Ουκρανή στο Νικολάεφ, ήταν ο πρώτος που προσπάθησαν να στρατολογήσουν στη νέα μισθοφορική μονάδα του "Ποροσένκο".

Ο Freeman καυχήθηκε ότι σκότωσε 21 Ρώσους στρατιώτες και χτύπησε άλλους 13, αλλά παραδέχθηκε πως ολόκληρη η μονάδα του καταστράφηκε στη μάχη του Artyomovsk (γνωστή στην Ουκρανία ως Bakhmut). Παραπονέθηκε επίσης για προβλήματα με την πληρωμή του και επέκρινε τη διοίκηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων ως ανίκανη.

"Νέοι Ουκρανοί πεθαίνουν εξαιτίας κακών εντολών ή τακτικών. Οι περισσότεροι από αυτούς που βρίσκονται εδώ είναι στην πραγματικότητα νωπό κρέας", δήλωσε ο Φρίμαν, σύμφωνα με τη μετάφραση των παρατηρήσεών του.

Σύμφωνα με τον Φρίμαν, πράκτορες της CIA και των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ βρίσκονται ακόμη και τώρα στην Ουκρανία, συμβουλεύοντας τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στις γραμμές του μετώπου.

Ο δεύτερος μισθοφόρος που μίλησε με τον "Ποροσένκο" αναγνωρίστηκε ως ο Τζόσουα Ράντσφορντ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει η ουκρανική πολιτική, παρά μόνο "να πολεμάει εναντίον της Ρωσίας". Ο Randsford είπε πως είχε πολεμήσει στο Αφγανιστάν και το Ιράκ και ότι η τρέχουσα σύγκρουση φαινόταν χειρότερη, λόγω της "έλλειψης επαγγελματισμού" των Ουκρανών.

Το ηθικό είναι χαμηλό τόσο στον στρατό όσο και μεταξύ των ειδικών δυνάμεων που λειτουργούν από την υπηρεσία πληροφοριών της GUR, υποστήριξε. Ο Ράντσφορντ μίλησε από την Πολωνία, όπου παρακολουθεί μαθήματα ελεύθερου σκοπευτή, αλλά δήλωσε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στις μάχες το συντομότερο δυνατό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail