Το Κρεμλίνο αντέδρασε στα λόγια του Ζελένσκι για διαπραγματεύσεις με τη...νέα γεωπολιτική πραγματικότητα

RIA Novosti / Vladimir Vyatkin
Freepen.gr - Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα πρέπει να λάβει υπόψη του τη νέα γεωπολιτική πραγματικότητα όταν μιλάει για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, δήλωσε στο RIA Novosti ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

"Η γεωπολιτική πραγματικότητα έχει αλλάξει δραματικά από την έναρξη της SMO, τα σύνορα τόσο της Ουκρανίας όσο και της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχουν αλλάξει. Έχουμε τέσσερις νέες οντότητες και αυτό δεν μπορεί να αγνοηθεί, είναι μια νέα πραγματικότητα, την οποία, φυσικά, όλοι θα πρέπει να υπολογίσουν", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου.

Ο Πεσκόφ σχολίασε τις παρατηρήσεις του Ζελένσκι σχετικά με έναν πιθανό διάλογο με τη Ρωσία για τη διευθέτηση της σύγκρουσης. Σε συνομιλία που είχε με το πρακτορείο, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα άφησε να εννοηθεί ότι έθεσε το θέμα αυτό επειδή ήταν νευρικός για τη λήξη της θητείας του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail