Πολλά από τα πιο όμορφα μέρη στην Αμερική έχουν μετατραπεί σε ανοιχτές τουαλέτες

pixabay
Μια φορά κι έναν καιρό, η Αμερική ήταν ένα τόσο όμορφο μέρος. Ως έθνος, είμαστε ευλογημένοι με εξαιρετική φυσική ομορφιά και οι λαμπερές, καθαρές πόλεις που κατασκευάσαμε από ακτή σε ακτή τις ζήλευε κάποτε όλος ο κόσμος. Τώρα όμως πολλά από τα πιο όμορφα μέρη στην Αμερική έχουν κυριολεκτικά μετατραπεί σε ανοιχτές τουαλέτες. Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα για αυτό για το οποίο μιλάω. Πριν από δεκαετίες, οι παραλίες της Καλιφόρνια ήταν τόσο θεαματικές που έρχονταν τουρίστες από όλο τον κόσμο για να τις δουν. 

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Αλλά τώρα οι παραλίες σε ένα τμήμα της νότιας Καλιφόρνια θυμίζουν «φορητή τουαλέτα» και έχουν κλείσει για 700 συνεχόμενες ημέρες λόγω δισεκατομμυρίων γαλονιών ακατέργαστων λυμάτων που ρέουν στον Ειρηνικό Ωκεανό:

Κάτοικοι μιας μικρής παραλιακής πόλης στην Καλιφόρνια δήλωσαν ότι έχουν παγιδευτεί σε μια φορητή τουαλέτα μετά από 700 συνεχόμενες ημέρες κλειστών παραλιών.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οι κάτοικοι της Imperial City, μιας μικρής πόλης που βρίσκεται 20 λεπτά οδικώς από το Σαν Ντιέγκο, έχουν υποστεί καθημερινή έκθεση σε θαλάσσιο σπρέι και σωματίδια αερολύματος που προέρχονται από το μολυσμένο ωκεανό.

Περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια γαλόνια ακατέργαστων λυμάτων έχουν περάσει μέσω του ποταμού Τιχουάνα του Μεξικού και στον Ειρηνικό Ωκεανό, φτάνοντας τελικά στην παράκτια πόλη τα τελευταία πέντε χρόνια.
Γιατί ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom δεν κάνει κάτι για αυτό;

Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν κάνει κάτι για αυτό;

Ένας κάτοικος της περιοχής λέει πως η μυρωδιά των ανθρώπινων απορριμμάτων είναι τόσο έντονη τη νύχτα που στην πραγματικότητα ξυπνά τους ανθρώπους:
Σύμφωνα με μελέτη του κρατικού πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο, βαρέα μέταλλα, τοξικές χημικές ουσίες και βακτήρια που ανιχνεύονται στο νερό απελευθερώνονται στον αέρα και παραμένουν στα εδάφη.

«Είμαι πιο απογοητευμένος από ποτέ από τότε που μάθαμε ότι βγαίνει στον αέρα. Άρα δεν είναι μόνο το νερό», είπε ένας κάτοικος.

Σε επιστολές από μέλη της κοινότητας που καλούσαν για δράση, ένας κάτοικος είπε πως η μυρωδιά είναι «παρόμοια με την παγίδευση σε μια φορητή τουαλέτα», τόσο έντονη που τους ξυπνά τη νύχτα.
Μπορείτε να φανταστείτε το σωρευτικό αντίκτυπο που θα έχουν όλα αυτά τα λύματα εάν επιτραπεί να συνεχίσει να ρέουν όπως φέτος με το χρόνο;

Αλλά ίσως αυτό αξίζει στη νότια Καλιφόρνια.

Οι τηλεοπτικές εκπομπές και οι ταινίες που δημιουργούνται στη νότια Καλιφόρνια εξάγουν την «κουλτούρα της τουαλέτας» μας σε ολόκληρο τον κόσμο και τώρα η νότια Καλιφόρνια μετατρέπεται κυριολεκτικά σε τουαλέτα.

Εν τω μεταξύ, οι συνθήκες επιδεινώνονται ραγδαία και στην ανατολική ακτή.

Όταν επισκέφτηκα τη Νέα Υόρκη πριν από λίγο περισσότερο από δύο δεκαετίες, όλα ήταν πολύ καθαρά και ένιωθα πολύ ασφαλής όπου κι αν περπατούσα.

Αλλά τώρα η συνοικία της Αλεξάνδρειας Ocasio-Cortez «περιγράφεται ότι μοιάζει με χώρα του Τρίτου Κόσμου»
Η συνοικία της Αλεξάνδρειας Οκάσιο-Κορτέζ περιγράφεται πως μοιάζει με χώρα του Τρίτου Κόσμου, αφού εμφανίστηκε βίντεο που δείχνει δρόμους καλυμμένους με σκουπίδια να κατακλύζονται από μετανάστες.

Πλάνα που τραβήχτηκε από τον Ramses Frias, κάτοικο του Κουίνς, δείχνει δύο δρόμους στις γειτονιές της Corona, το Jackson Heights και το Elmhurst.

Το βίντεο δείχνει τους δρόμους της περιοχής να ξεχειλίζουν από σκουπίδια, καθώς οι μετανάστες στήνουν αυτοσχέδιες υπαίθριες αγορές και πουλάνε είδη ρουχισμού..

Η λεωφόρος Ρούσβελτ έχει γίνει επίσης γνωστή ως «η αγορά των αγαπημένων», με viral βίντεο που δείχνουν υποτιθέμενες εργάτριες του σeξ να πλαισιώνουν τους δρόμους της περιοχής.
Φυσικά, δεν είναι μόνο η περιφέρειά της που υποβαθμίζεται γρήγορα.

Σε μια αγωγή 15 εκατομμυρίων δολαρίων που κατατέθηκε πρόσφατα, φέρεται ότι ένα κατάστημα του Burger King στο Big Apple έχει μετατραπεί σε ένα «υπαίθριο παζάρι ναρκωτικών»:
Ένας Burger King στη Νέα Υόρκη δέχτηκε μήνυση 15 εκατομμυρίων δολαρίων για ισχυρισμούς πως το εστιατόριο γρήγορου φαγητού έχει μετατραπεί σε «υπαίθριο παζάρι ναρκωτικών».

Το εστιατόριο, που βρίσκεται στην οδό Fulton 106 στην Οικονομική Περιφέρεια, μήνυσε ο επί χρόνια κάτοικος και σκηνοθέτης Kevin Kaufman, 69 ετών, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει την οδό «μια γειτονιά σε κρίση».

Σύμφωνα με τη μήνυση, την οποία εξασφάλισε η New York Post, ο Κάουφμαν έχει βάλει στο στόχαστρο εκείνο το υποκατάστημα και το γραφείο συνεργασίας του Burger King, κατηγορώντας τους για παραβίαση του νόμου περί ιδιωτικής όχλησης του κράτους.

Η ανομία είναι συνηθισμένη στον ιστότοπο με φωτογραφίες χρηστών ναρκωτικών και βίντεο με καυγάδες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.
Για άλλη μια φορά βλέπουμε τη λέξη «ανομία» να χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει στις μεγαλύτερες πόλεις μας.

Πόσες φορές τους τελευταίους μήνες έχω προειδοποιήσει για το πόσο «άνομη» γίνεται αυτή η χώρα;

Στην πραγματικότητα, σε ένα άρθρο που έγραψα και ήταν ένα από τα προβεβλημένα άρθρα στο Zero Hedge την Κυριακή, δήλωσα ότι «η Αμερική γίνεται λίγο πιο άνομη κάθε μέρα που περνάει».

Στο Όκλαντ, η εγκληματικότητα έχει επιδεινωθεί τόσο πολύ που ορισμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων απειλούν ανοιχτά πως δεν θα πληρώσουν φόρους
Μια αυξανόμενη ομάδα ιδιοκτητών επιχειρήσεων στην περιοχή Bay δηλώνει πως δε θέλει πλέον να πληρώνει φόρους μετά από μια σειρά από ληστείες και κλοπές που τους έκαναν να νιώθουν ότι η πόλη δεν έκανε αρκετά για να τους προστατεύσει.

Οι επιχειρήσεις στο Όκλαντ της Καλιφόρνια αντιμετώπισαν κλοπές και επιθέσεις τους τελευταίους μήνες.

«Φοβόμαστε για τις ζωές μας», είπε ο διευθυντής της Cybelle's Pizza Nestor Sanchez, σύμφωνα με μια αναφορά του KTVU.
Τα τελευταία χρόνια, χιλιάδες επιχειρήσεις είτε εγκατέλειψαν τις μεγάλες πόλεις μας είτε έκλεισαν οριστικά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα έχουν αδειάσει.

Και τώρα μάθαμε ότι εκατοντάδες καταστήματα Family Dollar πρόκειται να κλείσουν και αυτό θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα άδεια κτίρια:
Η Family Dollar, η ταλαιπωρημένη αλυσίδα εκπτώσεων που απευθύνεται σε πελάτες χαμηλού εισοδήματος κυρίως στις πόλεις, δήλωσε την Τετάρτη πως θα κλείσει σχεδόν 1.000 καταστήματα.

Χρόνια κακοδιαχείρισης και κακές συνθήκες στα καταστήματα έχουν πλήξει το εμπορικό σήμα της Family Dollar. Στη Family Dollar, η οποία ανήκει στην Dollar Tree, επιβλήθηκε πρόσφατα πρόστιμο άνω των 40 εκατομμυρίων δολαρίων για εισβολή αρουραίων σε μια αποθήκη που ανάγκασε εκατοντάδες καταστήματα να κλείσουν προσωρινά.

Ο υψηλός πληθωρισμός δεκαετιών έχει πλήξει σκληρά τους αγοραστές και μια γενική απόσυρση των καταναλωτών έχει επηρεάσει τους πελάτες της Family Dollar και τα κέρδη της αλυσίδας, επιδεινώνοντας τη μάχη της με ανταγωνιστές με έκπτωση όπως η Dollar General, η Walmart και άλλοι.

Επιπλέον, η μείωση των παροχών για το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Διατροφικής Βοήθειας, ή SNAP, έχει αφήσει τις ταλαιπωρημένες οικογένειες με 250 $ λιγότερα το μήνα. Τα καταστήματα με έκπτωση και οι εταιρείες καταναλωτικών αγαθών λένε ότι έχουν αισθανθεί τον αντίκτυπο αυτής της απώλειας.
Εν τω μεταξύ, κάθε μήνα εκατοντάδες χιλιάδες εξαιρετικά απελπισμένοι άνθρωποι ξεχύνονται στα νότια σύνορά μας.

Σύμφωνα με τον Axios, «περισσότεροι από 8 εκατομμύρια αιτούντες άσυλο και άλλοι μετανάστες θα ζουν εντός των ΗΠΑ σε νομικό κενό έως τα τέλη Σεπτεμβρίου».

Το σκηνικό έχει δημιουργηθεί για εμφύλιες αναταραχές σε απολύτως επική κλίμακα και απέχουμε μόλις μήνες από την πιο ταραχώδη εκλογική περίοδο σε ολόκληρη την ιστορία μας.

Το τελευταίο μου βιβλίο το ονόμασα «Χάος», γιατί αυτό ακριβώς θα ζήσουμε.

Οι άνθρωποι που διοικούν αυτή τη χώρα την καταστρέφουν συστηματικά.

Όλα όσα εργάστηκαν τόσο σκληρά για να χτίσουν οι προπάτορές μας πέφτουν στο νερό και αυτό θα πρέπει να μας στεναχωρεί βαθιά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail