Η υποτιθέμενη υπερδύναμη, ΗΠΑ, δεν έχει πλέον στρατό

pixabay / mikecook1
Το West Point αφαιρεί το "Duty, Honor, Country" από το σύνθημά του και το αντικαθιστά με "Army Values" στη δήλωση αποστολής του

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Αυτό σημαίνει ότι το "καθήκον, η τιμή, η πατρίδα" δεν αποτελούν πλέον αξίες του στρατού;

Μήπως οδεύουμε προς μια στρατιωτική ακαδημία της οποίας οι αξίες θα μετασχηματιστούν σύμφωνα με την ιδεολογία του woke που έχει καταλάβει τα πανεπιστήμια, τα δημόσια σχολεία, το Δημοκρατικό Κόμμα, τις εταιρείες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Οι αξίες της ακαδημίας θα είναι "ο τρανσεξουαλισμός, η ισότητα και τα ανοιχτά σύνορα";

Ο χρόνος θα δείξει.

Μπορούμε να δούμε γιατί η τιμή και η πατρίδα πρέπει να φύγουν. Η τελευταία φορά που ο στρατός των ΗΠΑ διεξήγαγε έναν πόλεμο που θα μπορούσε να ισχυριστεί πως "υπερασπιζόταν την πατρίδα" ήταν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο πόλεμος της Κορέας αφορούσε την αποτροπή της ενοποίησης της Κορέας υπό τους κομμουνιστές. Ο πόλεμος του Βιετνάμ αφορούσε αυτό και επίσης την υπεράσπιση της "θεωρίας του ντόμινο". Οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή έγιναν προς όφελος του Ισραήλ. Ο πόλεμος στην Ουκρανία ενορχηστρώθηκε ως στρατηγική εναντίον της Ρωσίας. Ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς προοριζόταν να αποτελέσει προοίμιο για μια επίθεση στο Ιράν. Στην πραγματικότητα, όλοι οι πόλεμοι διεξάγονται προς όφελος της εξουσίας και του κέρδους του αμερικανικού στρατιωτικού/ασφαλιστικού συμπλέγματος.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους πολέμους αφορούσαν το βομβαρδισμό γυναικών και παιδιών. Η ιδέα ότι αυτές οι δολοφονημένες γυναίκες και τα παιδιά αποτελούσαν απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τόσο παρατραβηγμένη που μοιάζει με παραφροσύνη.

Το ερώτημα που τίθεται ενώπιον μας και αφορά τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών και τους βετεράνους του στρατού και τους συνταξιούχους αξιωματικούς είναι: Ποιος είναι αυτός που καταστρέφει τον αμερικανικό στρατό και τις παραδοσιακές του αξίες;

Ο αμερικανικός στρατός έχει απενεργοποιήσει τους πραγματικούς πολεμιστές. Ο στρατός των ΗΠΑ σήμερα είναι ένας πύργος της Βαβέλ. Δεν υπάρχει καμία ενότητα μεταξύ των ετεροφυλόφιλων λευκών ανδρών κυρίως από το Νότο και των ερωτικά διαφορετικών, των φεμινιστριών, των έγχρωμων και της ανώτερης διοίκησης που περιορίζει τις προαγωγές των λευκών ετεροφυλόφιλων και απαιτεί από τους μοναδικούς πολεμιστές της να υποβληθούν σε "εκπαίδευση ευαισθησίας". Η εκπαίδευση ευαισθησίας σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: πως ένας λευκός πρέπει να αποδεχτεί ότι σε σύγκριση με τους "έγχρωμους" είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας.

Αυτός είναι ο αμερικανικός κόσμος σήμερα. Δεν είναι περίεργο που καμία στρατιωτική υπηρεσία δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες στρατολόγησης και μιλάει για την εγγραφή μεταναστών-εισβολέων για να "υπερασπιστούν" τη χώρα που οι ίδιοι έχουν παραβιάσει.

Το "καθήκον, η τιμή, η πατρίδα" να εκτοπίζεται από τις "αξίες του στρατού" είναι για μένα και τη γενιά μου ιεροσυλία. Το να βλέπω τον επιθεωρητή του West Point, τον Υπουργό Στρατιωτικών Biden και τον Υπουργό Άμυνας να υποτάσσονται, ή μήπως να ενορχηστρώνουν, αυτή τη ιεροσυλία, μου λέει ότι ο μελλοντικός σκοπός του αμερικανικού στρατού δεν είναι να προστατεύει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από εισβολή, αλλά να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της άρχουσας ελίτ.

Πράγματι, το σημερινό τυραννικό καθεστώς στην Ουάσινγκτον έχει κηρύξει ανοιχτά σύνορα και πλημμυρίζει την Αμερική με μετανάστες. Οι ίδιοι τύραννοι που διεκδικούν την αμερικανική ηγεμονία καταστρέφουν την Αμερική.

Και οι ηλίθιοι Αμερικανοί θα ψηφίσουν αυτό αντιαμερικανικό καθεστώς που τους καταστρέφει. Μια χώρα της οποίας ο μισός πληθυσμός είναι αφοσιωμένος στην καταστροφή της, έχει ήδη καταστραφεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail