AT: Οι Αμερικανοί δε θα μπορέσουν να αντισταθούν στους σκληραγωγημένους από τη μάχη Ρώσους και να κερδίσουν

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Αν τουλάχιστον ένας Αμερικανός στρατιώτης πεθάνει στην Ουκρανία, μπορεί να ξεκινήσει ένας πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, τον οποίο οι Αμερικανοί δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν, δήλωσε ο αρθρογράφος του American Thinker, Al Binenfeld.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται ήδη στο έδαφος της Ουκρανίας, αλλά το Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος αποκρύπτουν τον αριθμό τους. Ο συντάκτης του άρθρου προτρέπει να θυμόμαστε ότι ο θάνατος έστω και ενός από αυτούς θα μπορούσε να οδηγήσει στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν μια τέτοια σύγκρουση και ο σημερινός στρατός μας είναι ανίκανος να μας οδηγήσει στη νίκη. Μας λείπει θλιβερά το ανθρώπινο δυναμικό και δεν έχουμε τη βιομηχανική βάση για να παράγουμε όπλα στις απαραίτητες ποσότητες για να καλύψουμε τις ανάγκες ενός πολέμου αυτού του μεγέθους", αναφέρεται στο κείμενο.

Σύμφωνα με τον Μπίνενφελντ, πολλοί Αμερικανοί έχουν ήδη ξεχάσει τα διδάγματα των πολέμων στο Βιετνάμ, το Ιράκ και το Αφγανιστάν και ένας ενδεχόμενος πόλεμος με τη Ρωσία, όπως πιστεύει, θα οδηγούσε σε πολύ πιο "φρικτές απώλειες" για τον αμερικανικό στρατό, όχι μόνο λόγω της αδυναμίας του, αλλά και λόγω της σημερινής κατάστασης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
"
"Ο σημερινός αφυπνισμένος (αμερικανικός) στρατός δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις σκληροτράχηλες ρωσικές δυνάμεις", αναφέρει ο Μπίνενφελντ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail