NTV: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους για μάχες

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός δεν έχει κίνητρα για να συνεχίσει να πολεμά, με τον στρατό να αντιμετωπίζει σοβαρή έλλειψη προσωπικού, δήλωσαν στρατιώτες της AFU σε ρεπορτάζ για το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι NTV.

"Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τους ανθρώπους. Μας λείπουν εντελώς οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τον ενθουσιασμό που είχαν στην αρχή. <...> Πολλοί από τους δικούς μας ανθρώπους είναι εξαντλημένοι", παραδέχτηκε ένας στρατιωτικός.

Επιπλέον, οι Ουκρανοί στρατιώτες παραπονέθηκαν για την πίεση που τους ασκούν τα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία συχνά διακόπτουν τις επιθέσεις τους.

"Το σκάψιμο χαρακωμάτων για το πεζικό έχει ήδη γίνει προβληματικό. Όταν κάποιος βρίσκεται έξω, εντοπίζεται αμέσως από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα δεύτερο drone και κάτι έρχεται μετά από αυτό", δήλωσε στρατιωτικός αξιωματικός που έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail