Ο πρώην Ρώσος ηγέτης απειλεί τη Δύση με "εκδίκηση"

twitter.com/MedvedevRussiaE/status/1318966317941215234/photo/1
Freepen.gr - Η Μόσχα θα πρέπει να ανταποδώσει όσο πιο σκληρά μπορεί στη Δύση για τις αδιάκριτες κυρώσεις της που πλήττουν τους απλούς ανθρώπους, δήλωσε το Σάββατο ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Οι σαρωτικοί περιορισμοί που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία δεν στοχεύουν μόνο "τις αρχές και τις επιχειρήσεις", έγραψε στο Telegram. "Απευθύνονται σε ολόκληρο τον ρωσικό πληθυσμό".

"Η λογική είναι σαφής: όσο περισσότερο υποφέρουν οι Ρώσοι πολίτες, τόσο το καλύτερο για το δυτικό κόσμο", δήλωσε ο Μεντβέντεφ, ο οποίος σήμερα είναι αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.

Απλά πρέπει να το θυμόμαστε αυτό και να παίρνουμε εκδίκηση όπου μπορούμε. Αυτοί είναι οι εχθροί μας.

Ο Μεντβέντεφ υπέδειξε ότι η Μόσχα πρέπει να τιμωρήσει τους αντιπάλους της "δημιουργώντας διάφορες δυσκολίες στην οικονομία, υποδαυλίζοντας τη δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης για τις ανόητες πολιτικές των αρχών στη Δύση και προωθώντας διεθνείς αποφάσεις που υπονομεύουν τα συμφέροντα του δυτικού κόσμου".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail