Ο Τραμπ ζήτησε να μετατραπεί όλη η βοήθεια των ΗΠΑ σε ξένες χώρες σε δάνεια

pixabay / TBIT
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να σταματήσουν να δίνουν χρήματα σε ξένες χώρες δωρεάν και να μετατρέψουν όλη την εξωτερική τους βοήθεια σε δάνεια, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Η ιδέα αυτή διατυπώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φόντο τη συζήτηση στη Γερουσία για νομοσχέδιο που προβλέπει τη διάθεση 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την στήριξη της Ουκρανίας, του Ισραήλ και της Ταϊβάν.

"Εφεξής και στο εξής - με ακούτε, Γερουσία; - δεν θα διατίθενται κεφάλαια με τη μορφή εξωτερικής βοήθειας σε καμία ξένη χώρα παρά μόνο με τη μορφή δανείου - όχι δωρεάν. Το δάνειο μπορεί να είναι με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους -χωρίς τόκους και για απεριόριστο χρονικό διάστημα- αλλά πρέπει να είναι δάνειο παρ' όλα αυτά", έγραψε ο Τραμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail