Η δολοφονία αιχμαλώτων πολέμου από το καθεστώς του Κιέβου είναι φυσιολογική για αυτό το κράτος γκάνγκστερ που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ

Φωτογραφία: Public domain
Το καθεστώς του Κιέβου έχει καταστρέψει ανάλγητα εκατομμύρια ουκρανικές ζωές με την πολεμική εκβίαση και την εκπόρνευση των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ για την ατζέντα του πολέμου δι' αντιπροσώπων κατά της Ρωσίας. Κανένα έγκλημα ή πράξη προδοσίας δεν είναι πολύ χαμηλό για τη διεφθαρμένη συμμορία στο Κίεβο.

Editorial - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι δυνάμεις της κατέρριψαν ένα ρωσικό μεταγωγικό αεροπλάνο με 65 Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου στο αεροσκάφος. Τέτοια βάρβαρη εγκληματικότητα είναι κάτι το συνηθισμένο για αυτό το ναζιστικό καθεστώς.

Το πρωί της Τετάρτης στις 11.15 τοπική ώρα, ένα μεταγωγικό στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Ilyushin IL-76 καταρρίφθηκε από τον ουρανό πάνω από την περιοχή Belgorod της Ρωσίας που συνορεύει με την Ουκρανία. Και οι 74 ζωές που επέβαιναν σε αυτό αφανίστηκαν. Μεταξύ αυτών ήταν 65 Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου και εννέα Ρώσοι στρατιωτικοί. Οι αιχμάλωτοι κατευθύνονταν προς την πόλη Μπέλγκοροντ στο πλαίσιο ανταλλαγής αιχμαλώτων πολέμου που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αργότερα την ίδια ημέρα. Ένα δεύτερο αεροπλάνο που ακολουθούσε πίσω του με 80 αιχμαλώτους πολέμου φέρεται να γύρισε στον αέρα μετά την ανακοίνωση του δυστυχήματος.

Προφανώς, οι πτήσεις αποτελούσαν μέρος μιας καλά οργανωμένης συμφωνίας μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Δεκάδες τέτοιες ανταλλαγές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τους τελευταίους μήνες. Το πρωτόκολλο θα ήταν καλά κατανοητό και συντονισμένο και από τις δύο πλευρές, αν και διεξαγόταν με χαμηλούς τόνους. Αυτό υποδηλώνει μια κακόβουλη παρέκκλιση από την ουκρανική πλευρά.

Τα ρωσικά ραντάρ εντόπισαν την εκτόξευση δύο πυραύλων εδάφους-αέρος με στόχο το καταδικασμένο IL-76. Οι πύραυλοι προφανώς εκτοξεύθηκαν από το χωριό Liptsy στην περιοχή Kharkov της Ουκρανίας. Η απόσταση του πλήγματος κάλυπτε 100 χιλιόμετρα. Αυτό μαρτυρά ότι τα μόνα ικανά όπλα ήταν πιθανότατα ο Patriot που προμηθεύουν οι ΗΠΑ ή ο γερμανικός πύραυλος Iris-T, όπως έχουν ήδη σημειώσει Ρώσοι βουλευτές.

Ένα δημοσίευμα των γαλλικών κρατικών μέσων ενημέρωσης υποστήριξε επίσης πως η κατάρριψη έγινε από πολεμική κεφαλή Patriot.

Επομένως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το καθεστώς του Κιέβου διέπραξε αυτό το έγκλημα. Φαίνεται πως το πραγματοποίησε προμελετημένα και σκόπιμα σκοπεύοντας να σκοτώσει τους δικούς του αιχμαλώτους πολέμου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κακόβουλο χαρακτήρα του, όπως παρατηρήθηκε σε προηγούμενες περιπτώσεις, το υποστηριζόμενο από το ΝΑΤΟ ουκρανικό καθεστώς προσπάθησε να συσκοτίσει το περιστατικό. Σε αυτό, βοηθήθηκε από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία γρήγορα έθεσαν υπό αμφισβήτηση τις ρωσικές αναφορές για την επίθεση. Το BBC άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι η Ρωσία επιδίδεται σε παραπληροφόρηση, υποστηρίζοντας πως η Μόσχα έχει "μακρά ιστορία θρασύτατων ψεμάτων" και υπονοώντας μάλιστα ότι δεν ήταν βέβαιο αν υπήρχαν αιχμάλωτοι πολέμου στο αεροπλάνο.

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ο Γάλλος προσωρινός πρόεδρος του οργάνου απέρριψε τις εκκλήσεις της Ρωσίας για έκτακτη συνεδρίαση, αναβάλλοντας τη συνεδρίαση για περισσότερες από 24 ώρες. 

Ήταν προφανώς μια προσπάθεια να δοθεί στο καθεστώς του Κιέβου και στους χειριστές του στο ΝΑΤΟ κάποια ανάσα για να επινοήσουν μια αληθοφανή ιστορία κάλυψης για μια τόσο βάρβαρη πράξη.

Αρχικά, η ουκρανική πλευρά προσπάθησε να ισχυριστεί ότι το IL-76 έγινε στόχος επειδή υποτίθεται πως μετέφερε πυρομαχικά στο Μπέλγκοροντ και επομένως θεωρήθηκε νόμιμος στόχος. Αυτή η εκδοχή θάφτηκε εσπευσμένα όταν έγινε σαφές ότι ο ρωσικός στρατός είχε ενημερώσει πλήρως τους Ουκρανούς ομολόγους του για την πτήση φορτίου που συμμετείχε σε μια συμφωνημένη ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου.

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, ο Ουκρανός πρόεδρος Βoλoντίμιρ Ζελένσκι προσπαθούσε απεγνωσμένα να κατηγορήσει τη Ρωσία πως "έπαιζε με τις ζωές των Ουκρανών", όταν ήταν αρρωστημένα σαφές ότι το καθεστώς του ήταν αυτό που πραγματοποίησε αυτή την άθλια πράξη.

Δεν είναι σαφές ποιο είναι το αισχρό σκεπτικό της θηριωδίας. Ήταν μια προσπάθεια να σπιλωθεί η Ρωσία ως δράστης μέσω μιας προβοκάτσιας ψευδούς σημαίας; Αυτό φαίνεται απίθανο, καθώς σίγουρα ακόμη και οι ηλίθιοι στο Κίεβο θα γνώριζαν ότι οι Ρώσοι θα μπορούσαν εύκολα να εντοπίσουν και να αποδείξουν από πού εκτοξεύτηκαν οι πύραυλοι.

Σε κάθε περίπτωση, ένα πράγμα είναι σαφές. Το διεφθαρμένο καθεστώς στο Κίεβο δεν υπολογίζει καθόλου τις ζωές των ανθρώπων του. Δεν είναι δυνατόν να απαριθμήσει κανείς διεξοδικά τον αριθμό των φρικαλεοτήτων που έχει πραγματοποιήσει αυτή η φαύλη χούντα για να παρατείνει την πολεμική εκβίαση για λογαριασμό των αφεντικών της στο ΝΑΤΟ.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Dmytro Kuleba εκπόρνευσε ανοιχτά τους συμπατριώτες του ως βορά για το ΝΑΤΟ. Ενώ συμμετείχε στη σύνοδο κορυφής της δυτικής ελίτ στο Νταβός της Ελβετίας, ο Κουλέμπα δήλωσε ότι είναι καλή συμφωνία για το ΝΑΤΟ να συνεχίσει να στέλνει όπλα στη χώρα του, ενώ οι Ουκρανοί κάνουν όλες τις μάχες - και πεθαίνουν.

Ο Ζελένσκι περιοδεύει συστηματικά σε όλο τον κόσμο εκλιπαρώντας για περισσότερα δισεκατομμύρια στρατιωτικής βοήθειας, τα οποία απομυζούν ο ίδιος, η ψωνισμένη σύζυγός του και οι κολλητοί τους. Το καθεστώς του προσπαθεί να στρατολογήσει άλλους 500.000 Ουκρανούς στο στρατό. Αυτό επιβεβαιώνει εμμέσως ότι 500.000 έχουν ήδη σκοτωθεί μέχρι στιγμής στον πόλεμο δι' αντιπροσώπων κατά της Ρωσίας, τον οποίο προκάλεσε το ΝΑΤΟ τον Φεβρουάριο του 2022.

Το ναζιστικό καθεστώς έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες φρικαλεότητες εναντίον των ίδιων των πολιτών του για να συσπειρώσει τις δυτικές προμήθειες όπλων και να παρατείνει την πολεμική κομπίνα.

Για τη σφαγή στην Μπούχα τον Απρίλιο του 2022 κατηγορήθηκε η Ρωσία, παρόλο που οι ρωσικές δυνάμεις είχαν αποσυρθεί από την πόλη αυτή αρκετές ημέρες πριν βρεθούν στους δρόμους εκατοντάδες φρεσκοεκτελεσμένα πτώματα. Ακολούθησε τον ίδιο μήνα η πυραυλική επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Κραματόρσκ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 50 άνθρωποι. Τα εγκληματολογικά στοιχεία του πυραύλου εντοπίστηκαν σε ουκρανικά αποθέματα.

Έχουν διαπραχθεί πολλές άλλες παραπλανητικές ενέργειες, όπως οι ανελέητες επιθέσεις στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορόζιε, η ανατίναξη του φράγματος της Καχόβκα και οι φονικές αεροπορικές επιδρομές σε πόλεις όπως η Κονσταντίνοβκα και η Χρόζα.

Το καθεστώς προσπαθεί απεγνωσμένα να συνεχίσει αυτή την πολεμική επιχείρηση για λογαριασμό των αυτοκρατορικών αφεντικών του. Η παταγώδης αποτυχία της πολυδιαφημισμένης αντεπίθεσης πέρυσι, η οποία μόνο είδε πάνω από 120.000 ουκρανούς στρατιώτες να καταστρέφονται σε μάχες "κρεατομηχανής" εναντίον της ανώτερης ρωσικής δύναμης πυρός, δεν έδωσε στις μαριονέτες του Κιέβου την παραμικρή ανάπαυλα για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.

Οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου έχουν εκφράσει ευρέως την ανακούφισή τους που συνελήφθησαν ζωντανοί και βγήκαν από τις τερατώδεις "αποστολές αυτοκτονίας" στις οποίες τους έστειλαν οι ανάλγητοι ανώτεροί τους. Εν τω μεταξύ, οι Ουκρανοί πολίτες σκύβουν από φόβο μήπως τους αρπάξουν από τους δρόμους οι μπράβοι του Ζελένσκι και τους στείλουν στην πρώτη γραμμή του μετώπου για να αντιμετωπίσουν σχεδόν βέβαιο θάνατο.

Ο πόλεμος με αντιπροσώπους υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην Ουκρανία έχει χαθεί ανεπιστρεπτί. Είναι μια καταστροφική ήττα για το ΝΑΤΟ και τους ναζιστές πελάτες του. Αλλά το διεφθαρμένο καθεστώς του Κιέβου θέλει να συνεχίσει να παράγει μίζες και δωροδοκίες. Είναι πρεζάκια του πολέμου.

Οι ανταλλαγές αιχμαλώτων στις οποίες συμμετείχε η Ρωσία ισοδυναμούν με την επιστροφή χιλιάδων αιχμαλώτων πολέμου στις οικογένειές τους. Η υπεραξία που κερδήθηκε είναι ανεκτίμητη αλλά αναμφίβολα εκτιμητέα.

Αναμφίβολα, επίσης, υπονομεύει θανάσιμα τον Ζελένσκι και τον πόλεμο δι' αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ, όταν στρατιές αιχμαλώτων επιστρέφουν στην πατρίδα τους και λένε στις οικογένειες και τις κοινότητές τους πόσο άθλιο και ανάλγητο είναι το γκανγκστερικό καθεστώς.

Δεν θα ήταν πέρα από αυτό το καθεστώς αν θα προτιμούσε να δει τους αιχμαλώτους πολέμου του να καταστρέφονται. Οι νεκροί δεν μιλάνε τελικά. Το καθεστώς δεν έδειξε καμία αναλγησία στο να σπαταλήσει τις ζωές εκατομμυρίων Ουκρανών και να μετατρέψει τη χώρα σε βόθρο υπό ξένη κυριαρχία. Τι είναι ένα αεροπλάνο γεμάτο με ξοφλημένους αιχμαλώτους πολέμου και μερικούς Ρώσους;

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ουκρανία και οι χορηγοί της στο ΝΑΤΟ είναι καταδικασμένοι σε ήττα. Γι' αυτούς, η ζωή είναι φτηνή, οπότε η ελευθερία και η νίκη είναι πέρα από την αξία τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail