BI: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν πιο δύσκολα τις ρωσικές επιθέσεις λόγω έλλειψης πυρομαχικών

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα λόγω έλλειψης πυρομαχικών, ενώ τα ρωσικά στρατεύματα έχουν εντείνει τις επιθέσεις σε εχθρικές θέσεις, γράφει το Business Insider.

«Η έλλειψη πυρομαχικών των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι πιθανό να επαναλάβει και να επιδεινώσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ουκρανία κατά τη διάρκεια της απογοητευτικής αντεπίθεσής της πέρυσι, όταν δεν κατάφερε να προχωρήσει στο έδαφος», αναφέρει η έκθεση.

Η δημοσίευση υπενθύμισε ότι το φθινόπωρο, τα ρωσικά στρατεύματα επανέλαβαν τις επιθετικές επιχειρήσεις και αναπλήρωσαν με επιτυχία τους πόρους. Ως αποτέλεσμα, η Μόσχα διατηρεί ένα πλεονέκτημα στα πυρομαχικά πυροβολικού και το χάσμα μόνο αυξάνεται. Αυξάνει την παραγωγή, ενώ οι δυτικοί σύμμαχοι του καθεστώτος του Κιέβου συνεχίζουν να καθυστερούν την παροχή βοήθειας, τονίζεται στο άρθρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail