Η δυτική υποκρισία και η διεθνής τάξη που βασίζεται σε κανόνες όσον αφορά τους πολιτικούς κρατούμενους

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Ρωσία αντιμετωπίζουν σφοδρές δυτικές επικρίσεις και απειλές μετά το θάνατο του Ρώσου πολιτικού αντιφρονούντα Αλεξέι Ναλβάνι και τη σύλληψη της διπλής υπηκόου Ρωσίας/Αμερικής Κσένια Κάρελιν, μιας μπαλαρίνας. Ο ανόητος Πούτιν. Προφανώς δεν έχει καταλάβει πως το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανακηρύξει αυτούς τους ανθρώπους υποστηρικτές του MAGA και μετά μπορεί να τους κάνει ό,τι θέλει και η Δύση θα τον επευφημεί.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Εντάξει. Εντάξει. Αρκετά με τον σαρκασμό. Ας ασχοληθούμε με την πραγματικότητα. Ο Αλεξέι Ναλβάνι θεωρούνταν ο κορυφαίος Ρώσος πολιτικός αντιφρονών από δυτικούς ειδήμονες και πολιτικούς, αλλά στην πατρίδα του ήταν ένα τίποτα. Διάολε, η Μαριάν Γουίλιαμσον έχει μεγαλύτερη υποστήριξη στις Ηνωμένες Πολιτείες απ' ό,τι είχε ο Ναλβάνι στη Ρωσία. Το μόνο "πολιτικό" μήνυμα του Ναλβάνι ήταν να εκτοξεύει κατηγορίες κατά του Πούτιν ως διεφθαρμένου αρωγού των ολιγαρχών. Ο Nalvani δεν προσέφερε κανένα πολιτικό όραμα. Οι λογαριασμοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπάνια εμβαθύνονταν στην πολιτική φιλοσοφία ούτε πρόσφερε ένα όραμα για κάτι ανάλογο με το "Make Russia Great Again".

Όταν ο Nalvani αφιέρωσε χρόνο για να καταγράψει τις πολιτικές του απόψεις χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα βίντεο, το μήνυμά του ήταν συγκλονιστικό και ανησυχητικό. Περιέγραψε τους μουσουλμάνους - όλους, όχι μόνο κάποιους - ως κατσαρίδες που έπρεπε να εξοντωθούν. Σκεφτείτε το για μια στιγμή και αναρωτηθείτε: "Τι στο διάολο σκέφτονται οι δυτικοί πολιτικοί που επαινούν τον Nalvani;". Νόμιζα πως όλοι αυτοί οι wokesters υποτίθεται ότι είναι εναντίον των ρατσιστών.

Κι όμως, εδώ θρηνούν το θάνατο ενός υπερ-Ρώσου εθνικιστή που ασπάστηκε με ενθουσιασμό τις πιο χυδαίες ρατσιστικές πεποιθήσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν θρηνεί το θάνατο ενός ρατσιστή - θυμάστε τα σχόλιά του για τον εκλιπόντα γερουσιαστή Ρόμπερτ Μπερντ, τον πρώην επικεφαλής της Κου Κλουξ Κλαν στη Δυτική Βιρτζίνια;

Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε το εξαιρετικό άρθρο του Scott Ritter που περιγράφει τον πραγματικό Alexey Nalvani. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Ο Nalvani, εν ολίγοις, ήταν ένα εργαλείο των δυτικών μυστικών υπηρεσιών. Δεν ξέρω αν ήταν ηθελημένος ή αθέλητος, αλλά εξυπηρετούσε δυτικά συμφέροντα που επιθυμούσαν διακαώς να δουν τη Ρωσία να διαλύεται και τον Πούτιν να καταστρέφεται.

Όσον αφορά τη μικροσκοπική χορεύτρια Ksenia Karelina, είναι παραβάτης του νόμου. Δώρισε 50 δολάρια στον ουκρανικό στρατό. Και λοιπόν; Γιατί αυτό να αποτελεί έγκλημα; Ας διερευνήσουμε λοιπόν αυτό το ερώτημα από μια δυτική οπτική γωνία. Είναι εντάξει για τη βουλευτή Ilhan Omar να συνεισφέρει χρήματα στον ISIS; Θα ήταν εντάξει για μια διπλή πολίτη του Ισραήλ/Ιορδανίας να δώσει δολάρια στη Χαμάς; Φυσικά και όχι. Η παροχή οικονομικής υποστήριξης σε ομάδες ή πρόσωπα που δολοφονούν τους ίδιους τους πολίτες σας είναι ηθικά αδικαιολόγητη. Αλλά εδώ είναι η μεγάλη διαφορά - η Ρωσία ψήφισε νομοθεσία και υπογράφηκε σε νόμο από τον Βλαντιμίρ Πούτιν που απαγορεύει την παροχή οικονομικής υποστήριξης στον ουκρανικό στρατό. Φαίνεται ότι το ρωσικό δικαστικό σύστημα πιστεύει πραγματικά στην αρχή της εφαρμογής των νόμων. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν πλέον καμία ηθική εξουσία να δίνουν διαλέξεις ή να εκβιάζουν ξένες χώρες σχετικά με τη δίωξη πολιτικών αντιπάλων. Γνωρίζουμε πλέον ότι η CIA και το FBI, μαζί με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, χρησιμοποιήθηκαν ως όπλα για να επιτεθούν και να προσπαθήσουν να καταστρέψουν τον Ντόναλντ Τραμπ. Εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την απειλή της φυλάκισης για την αμφισβήτηση μιας νοθείας στις εκλογές. Μια εκλογή που ήταν γεμάτη από εξωτερικές παρεμβάσεις. Μόνο που δεν ήταν οι Ρώσοι ούτε οι Κινέζοι - ήταν η γραφειοκρατία των μυστικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου του Βαθέος Κράτους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέχρι στιγμής πάνω από 1200 Αμερικανοί πολίτες έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί για εγκλήματα για την απλή πράξη του να μπουν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου 2021. Το κατεστημένο της Ουάσινγκτον συνεχίζει να προωθεί το ψέμα πως αυτοί οι άνθρωποι επιτέθηκαν και χτύπησαν την αστυνομία του Καπιτωλίου. Αυτό είναι μ...λακίες. Οι μόνοι που έκαναν κάποια δολοφονία εκείνη την ημέρα ήταν το προσωπικό επιβολής του νόμου και κανένας δεν έχει λογοδοτήσει.

Προτού οι Ηνωμένες Πολιτείες πουν άλλη μια λέξη καταδίκης για την πολιτική καταπίεση στη Ρωσία, πρέπει να βάλουν τάξη στα του οίκου τους και να βάλουν τέλος στην ανελέητη καταδίωξη του Ντόναλντ Τραμπ και των υποστηρικτών του. Διαφορετικά, ο θείος Σαμ θα πρέπει απλά να το βουλώσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail