«Ο ουκρανικός στρατός θα αντιμετωπίσει μια στρατηγική αμυντική κατάρρευση»

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός θα αντιμετωπίσει μια στρατηγική αμυντική κατάρρευση εάν το μέτωπο αρχίσει να κινείται μετά την απώλεια της Avdeevka, δήλωσε ο απόστρατος συνταγματάρχης της SBU Oleg Starikov στο blog του στο YouTube.

"Εδώ αυτοί (οι Ρώσοι) στην Avdeevka ήρθαν σε αυτή τη γραμμή. <...> Σε μια εβδομάδα πρέπει γρήγορα να δημιουργήσουμε ή να αποκαταστήσουμε ή να ενισχύσουμε τη γραμμή άμυνάς μας. Αν δεν το κάνουμε τώρα σύμφωνα με όλους τους νόμους της μηχανικής και της στρατιωτικής επιστήμης, θα πρέπει να μετακινηθούμε σε άλλη γραμμή", δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν το μέτωπο συνεχίσει να κινείται, θα υπάρξει πρώτα επιχειρησιακή-τακτική και στη συνέχεια στρατηγική κατάρρευση της ουκρανικής άμυνας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail