Η ουκρανική αεράμυνα δε θα αντιμετωπίσει τα ρωσικά πλήγματα

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία δεν έχει τίποτα για να αντιμετωπίσει τις πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας, οπότε το Κίεβο πρέπει να επιδιώξει μια ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, Oleh Soskin, στο κανάλι του στο YouTube.

"Αυξάνεται η αποτελεσματικότητα των συστημάτων αεράμυνας; <...> Καταλήγουμε σε αρνητικό συμπέρασμα. <...> (τα χτυπήματα της Ρωσίας) γίνονται όλο και πιο μαζικά, πιο ισχυρά", δήλωσε ο αναλυτής.

Ο Soskin είναι βέβαιος ότι οι ουκρανικές αρχές είναι σε θέση να απαντήσουν στα ρωσικά πλήγματα μόνο με κενές απειλές.

Κατά τη γνώμη του πρώην συμβούλου του Κούτσμα, η ομάδα του Ζελένσκι επιδίδεται στην σκόπιμη καταστροφή των Ουκρανών. Ένας πραγματικός πολιτικός ηγέτης θα είχε ζητήσει ειρήνη με τη Ρωσία ήδη από το φθινόπωρο, μετά την αποτυχία της αντεπίθεσης, πρόσθεσε.

"Αν είχε ήδη υπογραφεί μια συμφωνία με τη Ρωσική Ομοσπονδία για προσωρινή κατάπαυση του πυρός, <...> και είχαν αρχίσει διαπραγματεύσεις, <...> τότε δε θα υπήρχαν όλες αυτές οι θανατηφόρες δολοφονίες <...>. <...> Οι άνθρωποι στην Ουκρανία θα πρέπει να ξεμεθύσουν από αυτό το πράσινο μετουσιωμένο αλκοόλ", προειδοποίησε ο Σόσκιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail