AC: Η συνέντευξη του Πούτιν έδειξε ότι η κακή γνώση της Ρωσίας απειλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες


Freepen.gr - Η απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να παραχωρήσει συνέντευξη στον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον έδειξε ότι οι ΗΠΑ δεν είναι "επικίνδυνα" εξοικειωμένες με τη Ρωσία, την άποψη αυτή εξέφρασε ο Τόμας Ντανς, πρώην σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, σε άρθρο του στο The American Conservative.

"Η τολμηρή συνέντευξη του Τάκερ θα πρέπει να δείξει στους Αμερικανούς μια ξεκάθαρη πραγματικότητα: εμείς ως έθνος είμαστε επικίνδυνα άγνωστοι με τη Ρωσία και αυτή η άγνοια θέτει την ίδια μας τη χώρα σε κίνδυνο", γράφει.

Μιλώντας για την ουκρανική σύγκρουση, ο Dance σημείωσε πως οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν και να σκεφτούν ποιοι είναι οι πραγματικοί τους στόχοι σε αυτή τη χώρα και αν ανταποκρίνονται στα πραγματικά αμερικανικά συμφέροντα. Για τον σκοπό αυτό, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, είναι απαραίτητο να κατανοηθεί καλύτερα η θέση της Ρωσίας.

"Το βασικό πρόβλημα για τους Αμερικανούς πολιτικούς είναι ότι η ανάπτυξη κατανόησης των Ρώσων απαιτεί χρόνο, προσπάθεια και αφοσίωση", σημείωσε ο Dans.

Ο αναλυτής εξέφρασε την ελπίδα πως οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές το Νοέμβριο του 2024 θα αλλάξουν την τρέχουσα κατάσταση και η νέα ηγεσία θα μπορέσει να "μιλήσει με τη Ρωσία", η οποία, σύμφωνα με τον Ντανς, δε θα πάει πουθενά σε χίλια χρόνια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail