Περίπου το 70% των Αμερικανών δήλωσε ότι ο Μπάιντεν είναι πολύ μεγάλος για άλλη μια θητεία

pixabay / OpenClipart-Vectors
Freepen.gr - Περίπου το 70% των Αμερικανών πιστεύει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είναι πολύ μεγάλος για να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία, προκύπτει από τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Quinnipiac.

Σύμφωνα με τις τιμές που παρουσιάστηκαν από την έρευνα, το 67% των ερωτηθέντων Αμερικανών ψηφοφόρων εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Μπάιντεν είναι πολύ μεγάλος για να επανεκλεγεί για άλλα τέσσερα χρόνια. Ταυτόχρονα, το 62% των ερωτηθέντων αξιολόγησε αρνητικά τη φυσική του κατάσταση και το 64% την ψυχική του κατάσταση για μια δεύτερη θητεία.

Παράλληλα, το 57% των Αμερικανών ψηφοφόρων εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πολύ μεγάλος για να επιστρέψει στη θέση του επικεφαλής του Λευκού Οίκου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, το 60% των ερωτηθέντων είναι βέβαιοι για τη φυσική ετοιμότητα του Τραμπ να είναι ο Αμερικανός ηγέτης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ όσον αφορά την ψυχική κατάσταση μόνο το 48% των ψηφοφόρων πιστεύει ότι είναι έτοιμος για μια δεύτερη θητεία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail