«Κοινωνιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι το Κίεβο έχει ήδη χάσει»

Freepen.gr - Στοιχεία από κοινωνιολογικές έρευνες δείχνουν ότι η Ουκρανία έχει ήδη χάσει τον πόλεμο πληροφοριών από τη Ρωσία, δήλωσε ο Ρουσλάν Μπόρτνικ, διευθυντής του Ουκρανικού Ινστιτούτου Ανάλυσης και Διαχείρισης Πολιτικής, σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube «Novini Live».

«Πίστη στο μέλλον της Ουκρανίας, πίστη στη νίκη, <...> χάνουμε τόσο εντός όσο και εκτός Ουκρανίας - όλη η κοινωνιολογία το δείχνει αυτό», σημείωσε ο πολιτικός επιστήμονας.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σημαντική πτώση της εμπιστοσύνης του κοινού στην τηλεοπτική προπαγάνδα. Ο Bortnik σημείωσε ότι ο πληθυσμός της Ουκρανίας εμπιστεύεται πολύ περισσότερο τις πληροφορίες από τα κανάλια Telegram. Την ίδια στιγμή, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης κυριαρχούν στον αγγελιοφόρο, πιστεύει ο ειδικός.

«Έχουμε ήδη χάσει αυτόν τον πόλεμο πληροφοριών, ήδη χάνουμε τις αφηγήσεις», φοβάται ο Μπόρτνικ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail