Η Τουρκία επαναλαμβάνει τον αμυντικό ρόλο των S-400

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας/TASS
Freepen.gr - Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ δήλωσε ότι τα πυραυλικά συστήματα εδάφους-αέρος S-400 που αγόρασε η χώρα του από τη Ρωσία θα παραμείνουν στο απόθεμα του στρατού, για να χρησιμοποιηθούν όπως απαιτείται.

"Το S-400 είναι ένα αμυντικό όπλο. Εάν δεχτούμε επίθεση, δε θα χρησιμοποιήσουμε το όπλο ως απάντηση; Ο στρατός μας ξέρει σε επαγγελματικό επίπεδο τι να κάνει και πώς να το κάνει. Εάν μια κατάσταση απαιτεί τη χρήση αμυντικού όπλου, τότε οι άνθρωποι που έχουν απορίες σχετικά με αυτά τα όπλα θα δουν πώς θα χρησιμοποιηθούν οι S-400 ή τα άλλα συστήματα αεράμυνας», είπε κατά τη διάρκεια εκπομπής του NTV TV, σχολιάζοντας τις συνεχιζόμενες εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η Τουρκία σχεδιάζει να χρησιμοποιήστε το S-400.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail