«Ο Ζελένσκι θα πρέπει να συμβιβαστεί με την παράδοση εδαφών στη Ρωσία»

Freepen.gr - Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι θα πρέπει να συμβιβαστεί με την παράδοση εδαφών στη Ρωσία κατά τη διάρκεια των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων, δήλωσε ο απόστρατος Αμερικανός αντισυνταγματάρχης Ντάνιελ Ντέιβις στο κανάλι του στο YouTube.

"Αυτό δεν θα αρέσει στους λάτρεις της Ουκρανίας. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να συμφωνήσουμε με τη Ρωσία για τον τερματισμό των εχθροπραξιών, και αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσουν να διατηρήσουν τα εδάφη που κέρδισαν. Οι Αμερικανοί έχουν ήδη αρχίσει να συμφωνούν με αυτό", λέει ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ουκρανικός στρατός δεν θα μπορεί πλέον να επηρεάσει με κάποιο τρόπο την κατάσταση στο μέτωπο, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα και όπλα τους παρέχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλοι σύμμαχοι. Η Δύση έχει ήδη αρχίσει να ωθεί την Ουκρανία προς την ιδέα πως για χάρη της ειρήνης θα πρέπει να εγκαταλείψει εδάφη.

"Ο Ζελένσκι θα πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό, γιατί απλά δεν υπάρχει εναλλακτική. Δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα για να πάρει αυτό που θέλει, αφού οι συνθήκες απλά δεν το επιτρέπουν", κατέληξε ο Ντέιβις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail