Είναι απλώς σύμπτωση ότι οι Τέσσερις Ιππείς της Αποκάλυψης έχουν τα ίδια χρώματα με την Παλαιστινιακή σημαία;

Θα μοιραστώ κάτι μαζί σας για το οποίο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βουίζουν πραγματικά αυτήν την στιγμή. Αν πάτε στο κεφάλαιο 6 της Αποκάλυψης, θα διαπιστώσετε ότι τα χρώματα των αλόγων που ιππεύουν οι τέσσερις ιππείς της Αποκάλυψης είναι λευκό, κόκκινο, μαύρο και «χλωμό». Αλλά η αρχαία ελληνική λέξη που μεταφράζεται ως «χλωμή» στην Αποκάλυψη 6:8 μεταφράζεται πιο συχνά ως «πράσινη». Στην πραγματικότητα, τις άλλες τρεις φορές που το «khlōros» βρίσκεται στην Καινή Διαθήκη μεταφράζεται ως «πράσινο» στην Έκδοση King James. Έτσι, αν η πιο ακριβής μετάφραση του «khlōros - χλωρός» στην Αποκάλυψη 6:8 είναι «πράσινο», αυτό θα μας έδινε άλογα που είναι λευκά, κόκκινα, μαύρα και «πράσινα», και αποδεικνύεται ότι αυτά είναι ακριβώς τα ίδια τέσσερα χρώματα που βρίσκουμε στην παλαιστινιακή σημαία.

MICHAEL SNYDER - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Φυσικά δεν πιστεύω πως το κεφάλαιο 6 της Αποκάλυψης μιλάει για τους Παλαιστίνιους.

Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι μια πραγματικά περίεργη «σύμπτωση».

Και έχει επίσης επισημανθεί πως αυτά τα τέσσερα χρώματα χρησιμοποιούνται σε σημαίες σε ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο.

Αυτό είναι αρκετά εκπληκτικό.

Και πραγματικά φαίνεται ότι ένας αποκαλυπτικός πόλεμος πρόκειται να ξεσπάσει πλήρως στη Μέση Ανατολή.

Παρόλο που ισχυρίζονται πως θέλουν κατάπαυση του πυρός, το απόγευμα της Τρίτης οι τρομοκράτες της Χαμάς εξαπέλυσαν άλλο ένα «τεράστιο μπαράζ ρουκετών» σε πόλεις σε όλο το Ισραήλ:

Η Χαμάς εκτόξευσε ένα τεράστιο μπαράζ ρουκετών το απόγευμα της Τρίτης, τραυματίζοντας τουλάχιστον πέντε Ισραηλινούς, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ισραηλινοί τραυματίστηκαν σε ξεχωριστά επεισόδια στο Χολόν, το Τελ Αβίβ, το Κφαρ Σάμπα, τον Μπερ Γιακόφ και το Γιαβνέ, ενώ το μπαράζ έστειλε πάνω από ένα εκατομμύριο να τρέχουν για κάλυψη. Όλοι οι τραυματίες φέρεται να είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

Και μια ομάδα δυτών της Χαμάς αναχαιτίστηκε καθώς προσπαθούσαν να εισέλθουν κρυφά στο ισραηλινό έδαφος:

Δύτες της Χαμάς που προσπάθησαν να εισέλθουν κρυφά στο Ισραήλ σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις.

Τα νέα έρχονται καθώς η ομάδα εξαπέλυσε μια μαζική επίθεση με ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Ισραηλινός Στρατός δεν είπε πόσοι δύτες προσπαθούσαν να βγουν στην ξηρά, αλλά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τουλάχιστον τέσσερις τρομοκράτες σκοτώθηκαν.

Απλώς δε θα σταματήσουν, και γι' αυτό οι Ισραηλινοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να μπουν και να τους εξουδετερώσουν.

Αναφέρεται ότι ο Ισραηλινός Στρατός ρίχνει περισσότερα φυλλάδια προειδοποιώντας τους Παλαιστίνιους αμάχους να φύγουν από την εμπόλεμη ζώνη όσο μπορούν ακόμα:

Ο ισραηλινός στρατός είπε στους Παλαιστίνιους αμάχους που ζουν στη βόρεια Γάζα ότι εάν δεν εκκενωθούν προς τα νότια, θα θεωρηθούν «συνένοχοι σε τρομοκρατική οργάνωση».

Η προειδοποίηση έγινε σε απειλητικά φυλλάδια που έριξαν ισραηλινά drones το Σαββατοκύριακο. «Επείγουσα προειδοποίηση, στους κατοίκους της Γάζας. Η παρουσία σας βόρεια του Ουάντι Γάζα θέτει τη ζωή σας σε κίνδυνο. Όποιος επιλέξει να μην εγκαταλείψει τη βόρεια Γάζα στα νότια της Γουάντι Γάζα μπορεί να αναγνωριστεί ως συνεργός σε τρομοκρατική οργάνωση», ανέφεραν τα φυλλάδια, σύμφωνα με το Reuters.

Αυτό φαίνεται να δείχνει ότι μια πλήρης εισβολή είναι πολύ κοντά.

Αλλά δεν έχει συμβεί ακόμα.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν πίεσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου για περισσότερο χρόνο για διαπραγματεύσεις σχετικά με την ομηρεία και μια χούφτα ομήρους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Φυσικά η Χαμάς θα ήταν ευτυχής να συνεχίσει να απελευθερώνει δύο ομήρους κάθε λίγες μέρες για τον επόμενο χρόνο, εάν αυτό θα καθυστερούσε μια πλήρη εισβολή από τους Ισραηλινούς.

Αλλά ο Νετανιάχου δεν πρόκειται να μπορέσει να καθυστερήσει επ' αόριστον αυτήν την εισβολή, επειδή στρατιωτικοί αξιωματούχοι και μέλη του δικού του συνασπισμού γίνονται αρκετά ανυπόμονοι μαζί του:

Ο Νετανιάχου έχει προκαλέσει την οργή των στρατιωτικών αρχηγών του Ισραήλ καθυστερώντας την εισβολή στη Γάζα για την εξάλειψη της Χαμάς, με τους δυτικούς συμμάχους στην ΕΕ να πιέζουν για κατάπαυση του πυρός.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ συγκρούστηκε με ηγετικές προσωπικότητες των αμυντικών δυνάμεων της χώρας σχετικά με την απόφασή του να καθυστερήσει την εισβολή, την οποία οι στρατιωτικοί του αρχηγοί λέγεται ότι επιθυμούν να ξεκινήσουν, αναφέρει η Telegraph.

Εν τω μεταξύ, ορισμένα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν πιέσει για κατάπαυση του πυρός στον πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, προκειμένου να παραδώσουν περισσότερη ανθρωπιστική βοήθεια σε Παλαιστίνιους αμάχους στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.

Προς το παρόν, ο Ισραηλινός Στρατός σφυροκοπεί ανελέητα τη Λωρίδα της Γάζας εν αναμονή της επερχόμενης εισβολής.

Αναφέρεται ότι οι Ισραηλινοί πραγματοποίησαν συνολικά 400 αεροπορικές επιδρομές μόνο την Τρίτη:

Το Ισραήλ ανακοίνωσε την Τρίτη πως εξαπέλυσε 400 αεροπορικές επιδρομές την περασμένη ημέρα, σκοτώνοντας διοικητές της Χαμάς, χτυπώντας μαχητές καθώς ετοιμάζονταν να εκτοξεύσουν ρουκέτες στο Ισραήλ και χτυπώντας κέντρα διοίκησης και φρεάτιο σήραγγας της Χαμάς. Το Ισραήλ ανέφερε 320 χτυπήματα την προηγούμενη ημέρα.

Αλλά οι αεροπορικές επιδρομές δεν θα είναι ποτέ αρκετές για να εξαλείψουν την απειλή της Χαμάς.

Για να γίνει αυτό, τα ισραηλινά στρατεύματα πρέπει να πάνε στη Γάζα και να σκάψουν να βγάλουν τους τρομοκράτες από τα τούνελ τους.

Και αυτό ακριβώς απαιτεί ο ισραηλινός πληθυσμός.

Θα ήταν δύσκολο να υπερεκτιμηθεί η οργή που νιώθει ο ισραηλινός πληθυσμός αυτήν την στιγμή. Αν είχαν διαπραχθεί παρόμοιες φρικαλεότητες σε αυτή τη χώρα, ο αμερικανικός λαός θα ένιωθε το ίδιο.

Ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης Eylon Levy λέει ότι δε θα ξεχάσει ποτέ το βίντεο με τις φρικαλεότητες που έχει δει προσωπικά:

«Ξεκάθαρα στο μυαλό μου είναι τα πτώματα. Καμένα κορμιά, αποκεφαλισμένα σώματα τσακισμένα, ματωμένα υπολείμματα πτωμάτων. Σοροί σε ανοιχτά χωράφια, πτώματα σε αιματοβαμμένα υπνοδωμάτια, πτώματα που τραβήχτηκαν έξω από αυτοκίνητα, πτώματα στην άκρη του δρόμου, πτώματα σε σακούλες σε σειρές σε σειρές σακουλών - τόσα πολλά που οι ομάδες διάσωσης της Zaka πέρασαν τέσσερα χρόνια εξοπλισμού σε τρεις μέρες», είπε.

Συνέχισε περιγράφοντας τα πτώματα των βρεφών που κάηκαν «στο τραγανό», τόσο άσχημα που νόμιζε ότι ήταν «σβώλοι άνθρακα».

Κορμιά «μωρών». Βλέπουμε το σώμα ενός μωρού πυροβολημένο στο κεφάλι. Καμένα σώματα μωρών.. Καμένα μωρά πληθυντικός αριθμός.

«Εννοώ ότι είχε καεί τόσο άσχημα που έπρεπε να ζητήσω να σταματήσει το βίντεο για να μου εξηγηθεί ότι το κομμάτι άνθρακα στην οθόνη ήταν το καμένο πτώμα ενός Ισραηλινού μωρού», λέει.

Δεν υπάρχει επιστροφή στην κατάσταση που ήταν πριν.

Ο Ισραηλινός Στρατός θα εισέλθει στη Γάζα και ο στόχος θα είναι να καταστρέψει ολοκληρωτικά και ολοκληρωτικά τη Χαμάς.

Σε απάντηση, η Χεζμπολάχ και άλλοι πληρεξούσιοι Ιρανοί θα μπουν στη μάχη και μετά θα δούμε τον αποκαλυπτικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή για τον οποίο προειδοποιούσα τους αναγνώστες μου.

Πραγματικά ζούμε σε μια εποχή «πολέμων και φημών πολέμων» και ο θάνατος και η καταστροφή που θα προκαλέσει αυτός ο πόλεμος θα συγκλονίσει πολύ ολόκληρο τον κόσμο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail