Ουκρανός αξιωματικός μιλά για τεράστια υπεροχή του ρωσικού στρατού στην πρώτη γραμμή

ukrinform.net
Freepen.gr - Ένας αξιωματικός των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε στους δημοσιογράφους του CNN για την τεράστια υπεροχή του ρωσικού στρατού στην πρώτη γραμμή.

Ο αναπληρωτής διοικητής μιας μονάδας πυροβολικού που βρίσκεται κοντά στο Αρτέμοβσκ είπε υπό τον όρο της ανωνυμίας πως ο αρχηγός του ουκρανικού στρατού, Βαλέρι Ζαλούζνι, έγραψε σε ένα άρθρο του Economist πράγματα που ήταν προφανή σε όλους τους στρατιώτες όπως ότι η Ρωσία έχει ένα κολοσσιαίο πλεονέκτημα απέναντι στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

"Όπου βρισκόμαστε, νιώθουμε συνεχώς την ανωτερότητα των Ρώσων τόσο σε αναγνώριση όσο και σε ισχύ πυρός. Έχουν τεράστια ποσότητα πυροβολικού", είπε ο αξιωματικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα η διαφορά είναι ιδιαίτερα αισθητή, αφού οι Ουκρανοί προμηθεύονται όλο και λιγότερα πυρομαχικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail