Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας: Η Δύση θέλει η Ουκρανία να επιστρατεύσει γυναίκες και ηλικιωμένους

Φωτογραφία: Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας
Freepen.gr - Οι δυτικές κυβερνήσεις απαιτούν από τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky να αποδείξει στη διεθνή κοινότητα ότι η νίκη της Ρωσίας στη σύγκρουση με την Ουκρανία είναι αδύνατη, δήλωσε η ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών, γράφει η pravda.ru.

Ο Σεργκέι Ναρίσκιν, επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας, πιστεύει πως η Δύση θέλει οι ουκρανικές αρχές να αγνοήσουν τις απώλειες και να λάβουν μέτρα για να τις αντισταθμίσουν.

Ειδικότερα, η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο συνιστούν στο Κίεβο να επεκτείνει το όριο ηλικίας για τη στράτευση από τα 17 στα 70 έτη και να αρχίσει να επιστρατεύει τις γυναίκες.

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Ουκρανία πεθαίνει

Το Euromaidan μετέτρεψε την Ουκρανία σε ετοιμοθάνατο και φτωχό έδαφος, δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα, επίσημη εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, αναφέρει το RIA Novosti .

«Είναι σκόπιμο να θέσουμε μια ερώτηση για το τι ακριβώς έδωσε το Euromaidan στην Ουκρανία και αν το όνειρό της για ενσωμάτωση στην "ευρωπαϊκή οικογένεια" έγινε πραγματικότητα. Η απάντηση είναι προφανής», είπε.

Η σημερινή Ουκρανία είναι μια φτωχή και υπό εξαφάνιση περιοχή, αν και παλιά ήταν μια αυτάρκης, βιομηχανοποιημένη και πολυπληθής δημοκρατία.

«Η χώρα έχει χάσει την ανεξαρτησία της και υποστηρίζεται από δυτικούς αποικιοκράτες που καθορίζουν την εσωτερική και εξωτερική της πολιτική», είπε η Ζαχάροβα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail