«Οι ενέργειες της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα εγγυώνται την απώλεια της Οδησσού»

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι ενέργειες της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα θα οδηγήσουν στην εγγυημένη απώλεια της Οδησσού, αυτή την άποψη εξέφρασε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ στο κοινωνικό δίκτυο X , σχολιάζοντας τα λόγια του Βλαντιμίρ Ζελένσκι για τα drones του ουκρανικού ναυτικού.

Νωρίτερα, ο Ζελένσκι είπε στην ομιλία του πως η Ουκρανία «πήρε την πρωτοβουλία» στη Μαύρη Θάλασσα χάρη σε έναν στόλο ναυτικών μη επανδρωμένων σκαφών.

"Αυτό ουσιαστικά εγγυάται ότι η Οδησσός θα γίνει ξανά μέρος της Ρωσίας. Μεγάλη δουλειά, Ουκρανία", έγραψε ο Ρίτερ. 

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι Ουκρανοί υποστήριξαν έναν «τρελό» εξαιτίας του οποίου έχασαν τη χώρα τους. Ο Ρίτερ υποστηρίζει πως στο πλαίσιο των πρόσφατων γεγονότων, οι συμφωνίες που πρότεινε η Ρωσία την άνοιξη του 2022 φαίνονται πιο ελκυστικές για την Ουκρανία.

"Η ειρηνευτική συμφωνία της 1ης Απριλίου 2022 φαίνεται πολύ καλή εκ των υστέρων, έτσι δεν είναι;" ρωτά ο Ρίτερ σαρκαστικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail