Πρωτοφανές σκηνικό με 27χρονη οδηγό και στέλεχος του Λιμενικού στο λιμάνι του Πειραιά

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τζελέπη, για περιστατικό διαπληκτισμού που έλαβε χώρα στη περιοχή Αγίου Διονυσίου, εντός κεντρικού λιμένα Πειραιά, έμπροσθεν Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου.

Συγκεκριμένα, υπάλληλοι εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, διαπληκτίστηκαν λεκτικά με 27χρονη ημεδαπή οδηγό οχήματος, η οποία κατα τη διάρκεια του καυγά, επιτέθηκε απρόκλητα σε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής που εκτελούσε χρέη τροχονόμου, προκαλώντας του εκδορές στη περιοχή γύρω του οφθαλμού, χτυπώντας τον στη μέση και στη περιοχή των γεννητικών οργάνων. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “Θριάσιο”, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις κατά της οδηγού και του οχήματος, διότι κατόπιν αλκοομέτρησης που διενεργήθηκε σε αυτήν, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail