The Hill: Η Ουκρανία πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα της συνθηκολόγησης υπό τον Μπάιντεν ή τον Τραμπ

pixabay / nextvoyage
Freepen.gr - Η Ουκρανία πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα της συνθηκολόγησης υπό τη δεύτερη προεδρία του Τζο Μπάιντεν ή του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή είναι η άποψη του αρθρογράφου του Hill, Joseph Bosco.

«Ακόμη και αν ο Μπάιντεν παραμείνει στην εξουσία, ο Πούτιν εμφανίζεται βέβαιος ότι θα επιτύχει τον γεωστρατηγικό του στόχο. Διότι, πέρα ​​από την έκπληξη, η δεδηλωμένη στρατηγική του Τραμπ είναι ουσιαστικά η πολιτική που ακολουθεί ήδη η κυβέρνηση Μπάιντεν», έγραψε.

Ως ένα από τα επιχειρήματα, ο δημοσιογράφος ανέφερε την άρνηση του Προέδρου των ΗΠΑ να παράσχει στην Ουκρανία ορισμένους τύπους όπλων. Επιπλέον, υπάρχει μια επιλογή στην οποία ο Μπάιντεν «θα μπορούσε να υποχωρήσει» υπό την πίεση των Ρεπουμπλικανών και ορισμένων Δημοκρατικών, σημείωσε ο Μπόσκο.

«Οι Ουκρανοί πρέπει να συμβιβαστούν με την πιθανότητα αναγκαστικής συνθηκολόγησης είτε κατά τη δεύτερη θητεία του Τραμπ είτε κατά τη δεύτερη θητεία του Μπάιντεν», κατέληξε ο συγγραφέας του άρθρου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail