NYT: Το Κίεβο θα αντιμετωπίσει μια καταστροφική ήττα αν συνεχιστεί η αντεπίθεση

ukrinform.net
Freepen.gr - Εάν η Ουκρανία δεν σταματήσει εγκαίρως και συνεχίσει την αντεπίθεση, τότε θα αντιμετωπίσει μια καταστροφική ήττα, γράφει ο δημοσιογράφος των New York Times, David French.

"Οι διοικητές της UAF θα ωθήσουν την επίθεση για πάρα πολύ καιρό, ωθώντας στρατιώτες και στρατούς στο οριακό σημείο, πιστεύοντας ότι μια πραγματική επιτυχία είναι προ των πυλών. Θυμηθείτε τη γερμανική ανοιξιάτικη επίθεση το 1918, προς το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο γερμανικός στρατός επέφερε ένα πλήγμα μετά το χτύπημα στους Συμμάχους, "είχε περιορισμένη επιτυχία, αλλά είχε αποδυναμωθεί κατά την επιχείρηση, κι έμεινε ευάλωτος", ανέφερε η ανάρτηση.

Το άρθρο σημειώνει ότι, μαζί με την αποδυνάμωση της υποστήριξης από τη Δύση, η σύγκρουση θα καταλήξει στην ήττα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

«Αυτό σημαίνει ότι η νίκη της Ρωσίας επί της Ουκρανίας θα σημαίνει και νίκη επί των Ηνωμένων Πολιτειών», κατέληξε το άρθρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail