Πρώην αξιωματικός πληροφοριών των ΗΠΑ: ο ουκρανικός στρατός είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης

ukrinform.net
Freepen.gr - Κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν εξαντλήσει όλα τα αποθέματα εκπαιδευμένου προσωπικού τους, χωρίς τα οποία δεν θα μπορούν πλέον να συνεχίσουν τις μάχιμες επιχειρήσεις, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι Gegenpol στο YouTube.

"Ο ουκρανικός στρατός είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. <…> Οι μέρες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι μετρημένες. Εάν οι μάχες συνεχιστούν, θα δούμε την πτώση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στις αρχές του φθινοπώρου", σημείωσε.

Ο Ρίτερ τόνισε επίσης πως η άθλια κατάσταση του ουκρανικού στρατού αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τώρα άτομα με ψυχικές διαταραχές, ιογενή ηπατίτιδα, HIV, κλινικά θεραπευμένη φυματίωση, «ήπιες» εκδηλώσεις ψυχικών διαταραχών, νευρωτικές και άλλες διαταραχές υπόκεινται σε επιστράτευση. Τέτοιοι στρατιώτες μόνο θα επιβραδύνουν τις ενέργειες του ήδη προβληματικού στρατού της Ουκρανίας, σχολίασε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail