«Ο Ζελένσκι χτύπησε σκόπιμα πολιτικούς στόχους στην Κριμαία»

Προεδρικό Γραφείο Τύπου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι πραγματοποιεί πλήγματα εναντίον αμάχων, οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, φέρονται να είναι Ουκρανοί, δήλωσε ο πρώην δικαστής Άντριου Ναπολιτάνο στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

Την προηγούμενη μέρα, ο Ζελένσκι έδειξε σε συνέντευξή του στο CBS News ότι το Κίεβο δεν είναι έτοιμο να παραχωρήσει μέρος των εδαφών του για χάρη της ειρήνης.

"Η Ουκρανία ισχυρίζεται πως η Κριμαία και το Ντονμπάς ανήκουν σε αυτήν, και τι κάνουν; Βομβαρδίζουν αμάχους. Το καθεστώς του Κιέβου σκοτώνει ανθρώπους, τους οποίους αποκαλεί Ουκρανούς. Η Ρωσία κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τους προστατεύσει", σημείωσε.

Σύμφωνα με τον Ναπολιτάνο, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν τώρα σοβαρά προβλήματα στην πρώτη γραμμή: δεν έχουν αρκετό κόσμο και οι δυτικοί σύμμαχοί τους ξεμένουν από πυρομαχικά που θα μπορούσαν να μεταφέρουν στο Κίεβο. Ο Ναπολιτάνο πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης, η Ουκρανία δεν κατάφερε να διεισδύσει ούτε στην πρώτη γραμμή άμυνας, την οποία τα ρωσικά στρατεύματα μπόρεσαν να προετοιμάσουν χωρίς εμπόδια.

«Φαίνεται ότι όλα διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο που η νίκη δεν θα είναι του Ζελένσκι», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail