Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας καταστρέφει την εκστρατεία δημοσίων σχέσεων του Zelensky με μια δήλωση

Καθώς η ζοφερή πραγματικότητα του Κιέβου ξεδιπλώνεται, η αλήθεια πίσω από την αντεπίθεση αναδύεται. Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας κάνει ένα βάναυσο έλεγχο πραγματικότητας, αποκαλύπτοντας την πραγματική κατάσταση της αντεπίθεσης της χώρας και δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στην εκστρατεία δημοσίων σχέσεων του Προέδρου Zelensky.

Vedica Singh - tfiglobalnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Εδώ και αρκετό καιρό, είναι γνωστό ότι οι πιθανότητες της Ουκρανίας να επιβιώσει από μια πλήρους κλίμακας ρωσική εισβολή δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Η ευθραυστότητα της Ουκρανίας γίνεται όλο και πιο εμφανής καθώς η ρωσική αρκούδα απελευθερώνει τη δύναμή της πάνω της. Ο Πρόεδρος Zelensky, ο πάντα αισιόδοξος, είναι αποφασισμένος να διατηρήσει ένα μέτωπο σκληρότητας και ανθεκτικότητας. Δυστυχώς για αυτόν, ο Alexey Reznikov, ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας του, είχε διαφορετικές ιδέες και κατέστρεψε μόνος του την προσπάθεια δημοσίων σχέσεων του Zelensky με ένα μικρόφωνο.

Από την έναρξη της ουκρανικής αντεπίθεσης, ο Ζελένσκι καυχιέται δυνατά για την ικανότητα του έθνους του να νικήσει εκεί τις ρωσικές δυνάμεις. Ωστόσο, φαίνεται πως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Σε μια εκπληκτική αλλαγή των γεγονότων, ο Ρέζνικοφ έχει αναγνωρίσει ότι τα αναμενόμενα αποτελέσματα της αντεπίθεσης έχουν «υπερεκτιμηθεί». Υποστήριξε κατάφωρα πως η επίθεση της Ουκρανίας θα έπρεπε να θεωρείται περισσότερο ως «προπαρασκευαστική επιχείρηση» παρά ως αποφασιστική σύγκρουση.

Ο Ρέζνικοφ έδωσε μια συνέντευξη στο Fox News, η οποία δημοσιεύθηκε την Κυριακή, στην οποία επέμεινε ότι το Κίεβο δεν είχε ποτέ σχεδιάσει την επίθεση ως «αστραπιαία επίθεση». Ο υπουργός παραδέχτηκε πως οι Ρώσοι είχαν δημιουργήσει «πολύ ισχυρές αμυντικές γραμμές» σε όλη τη γραμμή του μετώπου.

«Είναι κάποιο είδος προπαρασκευαστικής επιχείρησης, οπωσδήποτε λειτουργία σχήματος. Και καταλαβαίνουμε ότι χρησιμοποιούν πολύ ισχυρές αμυντικές γραμμές, ειδικά ναρκοπέδια», είπε ο Ρέζνικοφ, προσθέτοντας πως η «προσδοκία ήταν υπερεκτιμημένη» για το ουκρανικό «αντιεπιθετικό σχέδιο».

Ωχ! Ο Ζελένσκι δεν ήθελε να ακούσει μια τέτοια δήλωση.

Ο Ρέζνικοφ έριξε πρόσφατα άλλη μια βόμβα: έκανε την εκπληκτική παραδοχή ότι «η Ουκρανία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις και μια ειρηνευτική συμφωνία». Αυτή η ανακοίνωση επέφερε μοιραίο πλήγμα στις υψηλές φιλοδοξίες του Ζελένσκι.

Υπήρξαν αποκαλύψεις πως οι ρωσικές δυνάμεις είχαν καταστρέψει εύκολα ουκρανικά άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων γερμανικών μοντέλων Leopard A-6 και των εξελιγμένων AMX-10 που προμηθεύτηκαν από τη Γαλλία. Η καταστροφή σημαντικού στρατιωτικού εξοπλισμού, όπως το ραντάρ Hensoldt TRML-4D AESA, ενίσχυσε το ρωσικό έλεγχο του εναέριου χώρου.

Επιπλέον, ο αριθμός των θανάτων των Ουκρανών στρατιωτικών έχει αυξηθεί δραματικά, από ένα μικρό σύμπλεγμα σε 500 που εντυπωσιάζουν κάθε μέρα. Οι ουκρανικοί τάφοι χρησιμεύουν ως μια ζοφερή και οδυνηρή υπενθύμιση της αυξανόμενης βίας. Οι αρχές υποχρεώθηκαν να αδειάσουν παλαιότερους τάφους προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για τον αυξανόμενο αριθμό στρατιωτών που έχουν πεθάνει λόγω της απόλυτης σοβαρότητας της κατάστασης. Οι ουκρανικές δυνάμεις σφαγιάζονται ανελέητα και σπρώχνονται στο ανοιχτό στόμα της καταστροφής από την πίεση της Δύσης.

Ο Ζελένσκι βρίσκεται σε μια επισφαλή κατάσταση καθώς μάχεται με τη Ρωσία «γενναία» μόνο για να λάβει έναν αποθαρρυντικό έλεγχο πραγματικότητας από τον υπουργό Άμυνας του. Ο κόσμος παρακολουθεί καθώς οι ψευδαισθήσεις του Ζελένσκι καταρρέουν μία προς μία. Ίσως, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει την αλήθεια και να αποδεχτεί την ήττα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail