Σύμβουλος πρώην προέδρου της Ουκρανίας προς Ζελένσκι: Σε τι κατάσταση έφερες τη χώρα!

president.gov.ua
Freepen.gr - Η απόφαση του Volodymyr Zelensky να παρατείνει τον στρατιωτικό νόμο στην Ουκρανία δείχνει το φόβο του να χάσει τις εκλογές, δήλωσε στο κανάλι του στο YouTube ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του πρώην προέδρου Leonid Kuchma.

"Σε τι φέρατε τη χώρα; Ο στρατιωτικός νόμος παρατείνεται ξανά. Τότε δε θα κάνουν εκλογές. Γιατί εσείς, Ζελένσκι, φοβάστε και ξέρετε ότι θα τις χάσετε", είπε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, η πολιτική του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου αποδείχθηκε αποτυχημένη: το ΝΑΤΟ αρνήθηκε να δεχτεί την Ουκρανία στη συμμαχία και η Ρωσία αποχώρησε από τη συμφωνία για τα σιτηρά.

«Η χώρα είναι χρεοκοπημένη, χρεοκοπημένη από τους υπηρέτες του λαού, δεν παράγει τίποτα πια, οι δυνατότητες του εθνικού οικονομικού συγκροτήματος έχουν καταστραφεί», είπε ο Σόσκιν, προσθέτοντας πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας συνεχίζουν να υφίστανται βαριές απώλειες στο μέτωπο.

Υπενθύμισε πως στην προεκλογική εκστρατεία, ο Ζελένσκι υποσχέθηκε να εδραιώσει την ειρήνη στην Ουκρανία, αλλά αντ 'αυτού, όλο και περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν για υπαιτιότητά του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail