«Η Ουκρανία θα τελειώσει εάν σταματήσει η υποστήριξη της Δύσης»

pixabay / Alexandra_Koch
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα τελειώσει εάν η Δύση σταματήσει την οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη, έγραψε ο στρατιωτικός παρατηρητής Chen Feng στη διαδικτυακή πύλη Guancha.

"Η βοήθεια του ΝΑΤΟ δε θα αυξηθεί. Υπάρχουν ήδη προβλήματα με την αποστολή χρημάτων και πυρομαχικών, και οι χώρες της Δύσης - πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά - έχουν αρχίσει να κουράζονται από αυτή την ατελείωτη σύγκρουση και τις νέες απαιτήσεις του Ζελένσκι. <...> Το Κίεβο έχει επίσης κολλήσει σε αδιέξοδο", σημειώνει.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε επίσης πως οι στόχοι της Ουκρανίας - να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ παρακάμπτοντας τον καταστατικό χάρτη και να καταλάβει την Κριμαία και το Ντονμπάς - έρχονται ουσιαστικά σε αντίθεση με τα συμφέροντα της συμμαχίας. Για τον Ζελένσκι, κατέληξε ο συγγραφέας, αυτό είναι ένα αδιέξοδο που ο Ουκρανός ηγέτης αναζητά απελπισμένα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail