Η Κίνα προειδοποιεί την ΕΕ για αντίποινα για τις ενέργειες του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας

US Air Force / Master Sgt. Tristan McIntire
Freepen.gr -
Οι προκλήσεις του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας θα μετατραπούν σε τεράστιο πρόβλημα για την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, γράφει ο Xu Haiyun, αρθρογράφος της People's Daily.

"Η ουκρανική σύγκρουση έχει ήδη προκαλέσει μια παγκόσμια επισιτιστική και ενεργειακή κρίση και ο νέος γύρος τους, εάν διαρκέσει, θα τραβήξει την ευρωπαϊκή οικονομία στον πάτο, επιδεινώνοντας πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και φυλετικά προβλήματα στην ήπειρο. Στη συνέχεια, η Ε.Ε. θα πρέπει να πληρώσει ένα τεράστιο τίμημα και τα κράτη σε όλο τον κόσμο θα υποφέρουν επίσης από τη βούληση του ΝΑΤΟ», σημείωσε ο συγγραφέας.

Έτσι σχολίασε ο παρατηρητής τις ασκήσεις του NATO Air Defender 23, οι οποίες, κατά τη γνώμη του, συνιστούν πρόκληση κατά της Μόσχας . Ο Xu είπε ότι οι ελιγμοί επέτρεψαν στον κόσμο να δει πως η συμμαχία είχε κολλήσει σε έναν βρόχο "άσκηση + αποτροπή". Αυτό, κατέληξε, προκαλεί τεράστια ζημιά στην ευρωπαϊκή ασφάλεια και φέρνει αστάθεια και αβεβαιότητα στην παγκόσμια κοινότητα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail