Η επίθεση με drones κατά του Κρεμλίνου θα μπορούσε να δοκιμάσει την αεράμυνα της Μόσχας - Στρατηγός Lipovoy

pravda.ru
Freepen.gr - Η επίθεση στο Κρεμλίνο με τη χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων θα μπορούσε να είναι μια δοκιμή των συστημάτων αεράμυνας της Μόσχας, δήλωσε ο υποστράτηγος Σεργκέι Λιποβόι σε συνέντευξή του στο κανάλι Telegram news.ru, αναφέρει η pravda.ru.

Το drone θα μπορούσε να εκτοξευθεί από κάπου στην περιοχή της Μόσχας. Θα μπορούσε να πετάει στο χαμηλότερο δυνατό ύψος, περίπου 300-400 μέτρα πάνω από το έδαφος. Τα πολυώροφα κτίρια θα μπορούσαν να παίξουν το ρόλο της προστασίας από το να εντοπιστεί για να φτάσει το UAV στο κέντρο της Μόσχας.

"Το ελάχιστο μέγεθος του αντικειμένου δεν έχει σημασία τώρα, καθώς έχουμε πολυεπίπεδη αεράμυνα. Διαθέτουμε συστήματα θερμικής απεικόνισης, νυχτερινής όρασης για την παρακολούθηση στρατηγικών αντικειμένων στη Μόσχα, οπότε οποιοδήποτε αντικείμενο μεγέθους πουλιού θα ανιχνεύεται", είπε ο Lipovoy.

Μπορεί κανείς να συναρμολογήσει UAV σε οποιοδήποτε γκαράζ αυτές τις μέρες από ένα κομμάτι κόντρα πλακέ, ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρες και μια μονάδα ελέγχου, σημείωσε.

Οι δυνάμεις ασφαλείας θα καταλάβουν ποιος συγκέντρωσε και χρησιμοποίησε το drone που επιτέθηκε στο Κρεμλίνο στις 3 Μαΐου τη νύχτα, είπε ο στρατηγός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail